Joburi EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL

EUROFIT este o companie de renume, parte a grupului VOYATZOGLOU S.A. - lider de piață în domeniul său de activitate - cu o expertiză bogată în domeniul soluțiilor pentru depozitare și automatizare a fluxurilor logistice, ce beneficiază de standarde internaționale de calitate precum ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 și Coface - Exellent SME (după raportul Coface din 2023, 9.5% din firmele din România îndeplinesc criteriile necesare pentru a beneficia de această certificare) și de statut de membru al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti și al Camerei de Comerț Bilaterală Greco-Română. Experiența de peste 25 de ani în România (și peste 56 de ani în Grecia) vă asigură că orice echipament proiectat și implementat de EUROFIT are o durată foarte lungă de viață, nefiind nevoie de mentenanță periodică. De asemenea, compania oferă soluții pentru utilarea oricărui tip de spațiu comercial, dar și soluții de After-Sales Support prin sistemul de service inteligent EUROFIT SIGMA (Service - Instalare - Garanție - Mentenanță - After-sales Support).

Pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, echipa este formată din cei mai competenți consultanți de vânzări, ingineri, arhitecți și designeri de interior. Sediul central din România și depozitul de 3500 m² sunt situate în Popești-Leordeni, în complexul Olympian East Bucharest Park.

Prin parteneriate pe termen lung cu cei mai mari producători de echipamente pentru intralogistică, compania oferă soluții personalizate de automatizare și echipare a depozitelor și spațiilor comerciale, indiferent de complexitatea acestora, în funcție de cerințele clienților și pentru aplicații în diferite scenarii, cu livrare din stoc în cel mai scurt timp posibil.

Procesul de automatizare implementat de EUROFIT reprezintă eficientizarea și optimizarea fluxurilor logistice prin mișcarea automată a stocurilor, atât în interiorul cât și în afara depozitelor, cu asistență umană minimă, prin intermediul roboților de tip AS/RS (Automated storage and retrieval systems) și Goods-to-Person, precum: Stacker cranes (Macarale stivuitoare), Intelligent High-density 3D Shuttle, AMR/AGV (Autonomous Mobile Robots/Autonomous Guided Robots), Miniload, ACR (Autonomous Case-Handling Robots), VLM (Vertical Lift Modules) și Autostore, dar și prin intermediul benzilor transportoare (conveyoarelor) sau sorterelor. Soluțiile de automatizare pot varia în diverse forme și cu funcții foarte diferite, deoarece există niveluri distincte de automatizare a depozitelor.

Recent, compania a prezentat aceste sisteme robotizate inovative prin demonstrații live, ca expozant în cadrul celui mai important eveniment din România dedicat industriei alimentare: INDAGRA FOOD 2023, bucurându-se de un real succes.

BUCURESTI, Ilfov
Inginerie

Joburi EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL:

DEZVOLTATOR SQL - ERP (SOFTONE)

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL
Ilfov,

INGINER VANZARI

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL
Popesti Leordeni,
Aplica fara CV

Interior Designer (Spatiile Comerciale) - Proiectant 3D

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL
Popesti Leordeni,

INGINER PROIECTANT

EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL
Popesti Leordeni,

Locuri de munca EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL

Angajari EUROFIT - Voyatzoglou Romania SRL