Joburi ING Office Titulescu

 

Cu un spirit antreprenorial şi dorinţă de creştere continuă, ING Office  Titulescu are grijă de clienţii ING începând cu anul 2006, ghidându-se după valorile şi standardele de comportament ING (onestitate, prudenţă, responsabilitate), în parteneriat cu ING Bank Romania.
 
Despre ING Bank România
 
Activă în România de peste 25 de ani, ING Bank este recunoscută ca pionier pe piaţa bancară locală. Tehnologia şi inovaţia se află la baza activităţii băncii, ceea ce face ca produsele să fie relevante pentru viaţa şi afacerile clienţilor săi.
În prezent, ING este a patra bancă de pe piaţa locală, luând în considerare activele. Este, de asemenea, o bancă universală, cu 1,6 milioane de clienţi din trei segmente de business: clienţi individuali (Retail), IMM-uri & clienti Mid- Corporate şi Wholesale Banking.

Să lucrezi în ING înseamnă să fii înconjurat de oamenii energici, ambiţioşi, prietenoşi şi respectuoşi: specialişti talentați care işi asumă responsabilitatea şi autonomia de a transforma planurile în acţiuni concrete. Angajaţii ING Bank sunt mereu curioşi, se adaptează cu uşurinţă schimbărilor şi caută modalităţi noi şi mai bune de a face lucruri măreţe.
BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare

Joburi ING Office Titulescu :

Ambasador ING Bank

ING Office Titulescu
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Locuri de munca ING Office Titulescu

Angajari ING Office Titulescu