Joburi STARBUCKS Romania


Bună!
 

Creând conexiuni la o ceaÈ™că de cafea, Starbucks a devenit una dintre cele mai cunoscute È™i mai iubite companii din lume. Să lucrezi la Starbucks este ca È™i cum ai lucra cu prietenii tăi! Când lucrezi aici, nu eÈ™ti un "angajat" - noi ne numim "parteneri", deoarece credem în obiective comune È™i succese reciproce. Partenerii noÈ™tri sunt cea mai valoroasă resursă a noastră.

 

 

Connect with Something Bigger
 

Povestea noastră a început în 1971. Pe atunci eram o prăjitorie È™i un comerciant de cafea boabe È™i măcinată, ceai È™i condimente, cu un singur magazin în Pike Place Market din Seattle.

Astăzi, avem privilegiul de a intra în contact cu milioane de clienÈ›i în fiecare zi, cu produse excepÈ›ionale în peste 28.000 de cafenele în 76 de țări.

Încă de la început, Starbucks È™i-a propus să fie un alt fel de companie. Una care nu numai că celebra cafeaua È™i o tradiÈ›ie bogată, dar care aducea È™i un sentiment de conexiune. Nu suntem doar furnizori pasionaÈ›i de cafea, ci È™i de tot ceea ce însoÈ›eÈ™te o experiență completă È™i plină de satisfacÈ›ii într-o cafenea.

 

We Are Starbucks - join us! - YouTube

 

Responsabilitatea noastră
 

Din ziua în care am deschis prima noastră cafenea, în 1971, am făcut tot posibilul pentru a câÈ™tiga încrederea È™i respectul oaspeÈ›ilor noÈ™tri, al partenerilor (angajaÈ›ilor) È™i al comunității locale. Cum? AcÈ›ionăm cu înÈ›elepciune È™i facem ceea ce este bine pentru planeta noastră È™i pentru fiecare dintre noi.

 

Suntem un loc în care oamenii din comunitatea noastră se întâlnesc, o parte a rutinei zilnice - È™i nu am putea fi mai fericiÈ›i de atât. FaceÈ›i cunoÈ™tință cu noi È™i veÈ›i vedea: suntem mult mai mult decât ceea ce preparăm. Ne asigurăm că tot ceea ce facem este prin prisma umanității - de la angajamentul nostru față de cea mai bună calitate a cafelei din lume, până la modul în care ne implicăm alături de clienÈ›ii È™i comunitățile noastre pentru a face afaceri în mod responsabil.

 

Cariere în cafenele
 

Lucrul într-o cafenea Starbucks este diferit de orice alt loc de muncă. Creezi momente autentice de conectare cu clienÈ›ii noÈ™tri È™i le faci ziua mai bună. Vei prepara băuturi delicioase È™i vei construi relaÈ›ii cu clienÈ›ii noÈ™tri (ajungând să le cunoÈ™ti băutura preferată) È™i cu partenerii tăi. Oferim beneficii excelente È™i un mediu cu adevărat primitor. VeÈ›i avea, de asemenea, oportunități de a face voluntariat în comunitate, pentru a ajuta È™i a da înapoi comunităților din care facem parte.

 

La AmRest vei întâlni oameni plini de energie pozitivă, dornici să înveÈ›e È™i să se dezvolte. Credem cu pasiune că nimic nu ar trebui să îi oprească pe angajaÈ›ii noÈ™tri să îÈ™i atingă obiectivele È™i visele. De aceea, AmRest caută să le ofere oamenilor posibilitatea de a ieÈ™i din zona de confort È™i de a se strădui mereu să fie mai buni. În schimb, oferim autonomie, dezvoltare personalizată, provocări interesante È™i recunoaÈ™tere.

Este incredibil de important pentru AmRest ca angajații noștri să fie buni prieteni unii cu alții.

Credem că aceasta este forÈ›a care conduce succesul afacerii noastre È™i îi face pe oameni să dorească să ni se alăture, să rămână È™i să îÈ™i atingă potenÈ›ialul maxim.

Vrem ca fiecare AmRestee să facă ceea ce îi place, înconjurat de oameni prietenoÈ™i într-un mediu care îi dă putere È™i care inspiră energie pozitivă È™i creativitate.

 

Starbucks este despre oameni :)

 

 
 

Lucrul într-o cafenea Starbucks este diferit de orice alt loc de muncă. Creezi momente autentice de conectare cu clienÈ›ii noÈ™tri È™i le faci ziua mai bună. Vei prepara băuturi delicioase È™i vei construi relaÈ›ii cu clienÈ›ii noÈ™tri (ajungând să le cunoÈ™ti băutura preferată) È™i cu partenerii tăi. Oferim beneficii excelente È™i un mediu cu adevărat primitor. VeÈ›i avea, de asemenea, oportunități de a face voluntariat în comunitate, pentru a ajuta È™i a da înapoi comunităților din care facem parte.

ToÈ›i partenerii noÈ™tri din cafenele îÈ™i încep cariera la noi prin parcurgerea unui program introductiv de formare bazat pe rolul lor. Programele noastre de formare sunt conduse de trainerii noÈ™tri extraordinari din cafenele È™i sunt concepute pentru a vă introduce în cultura Starbucks È™i pentru a vă pregăti pentru succes. Aceste programe de formare se desfășoară în cafenelele noastre È™i le oferă partenerilor posibilitatea de a învăța la locul de muncă, cu sprijinul managerului lor.

Încă din prima zi de colaborare cu noi, fiecare nou partener Starbucks este înconjurat de o atenÈ›ie excepÈ›ională. Trainingul pentru postul de Barista durează aproximativ trei săptămâni. Acesta este timpul potrivit pentru a învăța ce înseamnă munca unui barista atât în teorie, cât È™i în practică. Acest lucru reduce cu siguranță stresul È™i presiunea care îi însoÈ›esc întotdeauna pe toÈ›i atunci când încep un nou loc de muncă.

 

Pe parcursul întregului training, noii noÈ™tri parteneri sunt însoÈ›iÈ›i de un mentor special - Barista Trainer. Rolul său este de a transmite cunoÈ™tinÈ›e È™i de a oferi sprijin în timpul primilor paÈ™i la Starbucks. Pregătirea noastră nu se rezumă doar la lucrul în spatele barului, ci È™i la cursuri, cum ar fi "ExperienÈ›a Starbucks" È™i "Arta cafelei È™i Latte Art". Completarea cunoÈ™tinÈ›elor dobândite se realizează prin desfășurarea de chestionare È™i jocuri în cadrul platformei noastre de e-learning.

 

Dar asta nu înseamnă totul! Atunci când îÈ›i începi aventura Starbucks, vei primi un cadou de bun venit unic - un must-have pentru fiecare partener. Pe parcursul trainingului, îÈ›i vom inspira pasiunea pentru cafea, pentru că pur È™i simplu ne place ceea ce facem!

 


Beti


Am început experienÈ›a Starbucks în 2015 în decembrie ca Barista, în prima cafenea Starbucks din BucureÈ™ti, perioadă de care îmi amintesc de fiecare dată când simt miros de gingerbread È™i toffeenut latte, primele bauturi pe care le-am preparat. Am fost întampinată cu caldură È™i am simÈ›it că aparÈ›in de această comunitate din primele zile. Am fost acceptată la interviu cu câteva zile înainte de Crăciun, am simÈ›it că mi-am primit cadoul mai devreme. Am reuÈ™it să-mi organizez timpul, astfel încât să-mi termin programul de licență È™i de master, ani în care am avut susÈ›inere din partea echipei în ceea ce priveÈ™te programul.

Cu ajutorul echipei de manageri am reuÈ™it în cateva luni să promovez ca Product Manager, perioadă în care am învățat cât de important este să cunoÈ™ti consumul zilnic, în care am conÈ™tientizat importanÈ›a sustenabilității față de natură. Programul CAFÉ (Echitatea Fermierilor È™i a Cafelei) reprezentativ pentru comunitatea noastră a însemnat pentru mine motivul pentru care aleg să inspir pe cei din jur cu dragostea mea pentru cafea.
Am devenit People Manager în 2018 È™i iubesc ceea ce fac. Am oportunitatea să fac parte din dezvoltarea partenerilor, una dintre cele mai valoroase recompense pentru mine È™i să îi susÈ›in la rândul meu.
Emil

Eu sunt Emil, sunt Partener la Starbucks Lotus Oradea È™i sunt foarte bucuros că am intrat în lumea Starbucks acum mai bine de 2 ani. DorinÈ›a mea era să lucrez într-un mediu frumos cu o echipă cât mai apropiată de vârsta mea È™i aici am gasit locul perfect. Sunt o persoană cu un vibe tocmai bun pentru Starbucks. Sunt sociabil, îmi place să cunosc mereu persoane noi, să învăț È™i să lucrez în echipă. Aici la Starbucks m-am descoperit pe mine È™i mi-am descoperit o pasiune care nu mă va mai părăsi niciodata – să prepar cafea È™i să o degust.

Îmi mai place să ascult muzică în timp ce desenez (mă pregatesc pentru facultatea de Design Interior), să gătesc È™i să petrec timp alături de prietenii mei care m-ar descrie ca o persoană de încredere pe care te poÈ›i baza oricând. Din prima zi mi-a placut jobul de Barista, reusind să mă integrez foarte rapid È™i, evoluand pe zi ce trece tot mai mult am ajuns până în punctul în care particip la frumoasa competitie de Barista Championship.

M-am dezvoltat pe toate planurile, cel mai important fiind faptul ca am legat relatii de prietenie cu partenerii, dar È™i cu clienÈ›ii fideli care se bucură în fiecare zi de cafeaua pe care le-o prepar. Sper să rămân cât mai mult în Starbucks ajungând cât mai departe, în special în această competiÈ›ie unde abia aÈ™tept să întalnesc parteneri din toată È›ara.
 

Nina

Mă numesc Nina, sunt Partener Starbucks de 3 ani, din 2019 pe când încă eram studentă la Drept. Sunt puternică, mă adaptez uÈ™or, iar în aceÈ™ti ani am avut parte de o dezvoltare frumoasă, fiind în prezent Facility Manager. Îmi plac oamenii È™i apreciez diversitatea lor. Fiecare zi vine cu o experiență nouă, aÈ™a că nu este loc de monotonie! Fiind la Facultatea de Drept, trebuia să vorbesc în public È™i la început aveam emoÈ›ii, dar datorită experienÈ›ei mele în această companie am reuÈ™it să trec de această teamă.

M-am dezvoltat pe partea de public speaking prin interacÈ›iunea cu clienÈ›ii, prin coffee tasting-uri, prin tot ce È›ine de Starbucks în general pentru că acesta este unul dintre principiile Starbucks: Make every moment right! Nu È™tiam că lumea cafelei e atât de vastă. Am gasit aici o a doua familie! Familie care mă susÈ›ine È™i mă încurajează, iar datorită lor È™i datorită muncii depuse, am reuÈ™it să mă dezvolt. Îmi place mediul din această companie, este unul plăcut în care vin mereu cu drag. Am învățat cum să aplanez situaÈ›ii, am învățat să iau decizii în situaÈ›ii dificile am reuÈ™it să-mi demonstrez mie prin această experiență că pot mai mult decât credeam!
Fă din fiecare moment unul perfect È™i zâmbeÈ™te în fiecare zi pentru că nu ar trebui să existe nimic în lumea asta, ceva sau cineva să ne supere!
 
Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara
FMCG

Joburi STARBUCKS Romania :

Locuri de munca STARBUCKS Romania

Angajari STARBUCKS Romania