ELEGANCE DECOR este unul dintre cei mai mari importatori distribuitori de profile decorative din România, oferind cea mai extinsă gamă de produse, însoțite de consultanță profesională pe proiect. Pe lângă profile decorative din care putem enumera plinte de podea, brâuri, cornișe de tavan, rozete, scafe de lumină, ornamente și multe altele, Elegance Decor comercializează tapet și fototapet, panouri decorative 3D și panouri fotoimprimate, mochetă, vopsea și tencuială decorativă pentru design-uri de interior ce vor da personalitate fiecărei locuințe.



De asemenea, pentru fațadele clădirilor, ne putem lăuda cu o gamă variată de stucatură precum ancadramente ferestre și uși, chei de boltă, glafuri, coloane decorative și frontoane.

 
Colaborând cu arhitecți si designeri cu experiență și comercializând produse de înaltă calitate de la furnizori de top, Elegance Decor găsește cele mai bune soluții pentru proiectele beneficiarilor, atât reședințe private cât și spații publice cu care ne mândrim în portofoliul nostru.

BUCURESTI
Constructii

Joburi ELEGANCE DECOR:

Locuri de munca ELEGANCE DECOR

Angajari ELEGANCE DECOR