Joburi Minds HUB

O comunitate cu și pentru educaţie, construită cu și din pasiune.
Minds Hub este spaÅ£iul fizic care reuneÈ™te, după valori È™i pasiuni comune, studenÅ£i, profesioniÈ™ti È™i profesori din diferite domenii. Este È™i spaÅ£iul virtual, în care liderii de mâine au acces la toate resursele online È™i offline pentru a creÈ™te È™i a face o diferenţă.
Misiunea noastră este să sprijinim studenÈ›i din diferitele medii univeristare pentru a realiza împreună proiecte educaÈ›ionale de impact, plecând de la propriile lor nevoi, însă într-o strânsă legătură cu universitățile È™i mediul de afaceri.


Ce înseamnă Minds Hub?
Oportunități È™i proiecte de colaborare între studenÈ›i, companii, profesori È™i ONG-uri
 
Educație

Prin platforma We Learn înveÈ›i direct de la profesioniÈ™ti È™i îÈ›i hrăneÈ™ti pasiunea pentru subiecte de actualitate. Cum È™tii È™i tu, pofta vine învățând.

Proiecte

Creează magie. Implică-te în proiecte. Orice idee poate deveni un vis împlinit când ai lângă tine oameni creativi care te susÅ£in. Noi suntem aici. Tu?

Voluntariat

Atunci când crezi cu adevărat în ceva, nimic nu îÅ£i stă în cale. Chiar credem în schimbare È™i aÈ™a a apărut Minds Hub. Un spaÅ£iu creat de voluntari, pentru tine.

Business

Te punem în legătură cu oamenii care te inspiră să-Å£i urmezi visul. CunoÈ™ti profesioniÈ™ti care te vor ghida spre o carieră de succes. Totul la un hub distanţă.

Evenimente

Participi sau organizezi. Interacţionezi și cunoști oameni ca tine. Descoperi povești. Un spaţiu creativ de 200 mp te așteaptă să-l explorezi. Acum.

Colaborativitate

Unde-s mulÅ£i, puterea creÈ™te. Tu, noi, profesorii, ONG-urile, companiile È™i un Consiliu al EducaÅ£iei Colaborative. Împreună, vom face diferenÅ£a.

Galerie foto

1.    Business Book Club

În timp ce conceptul Creative Minds era la cuptor, colegii noÈ™tri s-au decis să creeze primul proiect out of the box,Business Book Club, o comunitate a pasionaÅ£ilor de lectură business È™i tinerilor orientaÅ£i spre dezvoltare personală.

2.    Recruitment Academy 

Lansarea proiectului Recruitment Academy, care È™i-a propus să pregătească 17 studenÅ£i pentru a activa în domeniul Resurse Umane. Suntem mândri de cei 10 care È™i-au găsit job la absolvirea academiei.

3.    Create your Circles

Programul Create your Circles È™i-a luat zborul. Un proiect curajos È™i complex, în care am creat numeroase cercuri de dezvoltare de aptitudini pentru studenti, alături de profesioniÈ™ti cu experienţă din domeniile de interes.

4.    Recruitment Academy II

A doua ediţie a proiectului Recruitment Academy, cu 30 de internship-uri la 20 de companii de renume din judeţul Timiș și traininguri unul și unul.

5.    Business Run

Lansarea proiectului inovativ Business Run (Business Research Universitar) pentru studenţii din an terminal din cadrul FEAA Timișoara. Cu sprijinul unei companii din Timișoara, aceștia și-au realizat lucrarea de licenţă pe un caz practic.

6.    Bank Shadowing Program

Un nou proiect creat pentru 25 de studenţi care și-au dorit să descopere cariera de bancher.

7.    We Learn

Am început dezvoltarea conceptului platformei de e-learning,  prin studii pe platforme globale de MOOC È™i cercetări aplicate pe nevoile de dezvoltare ale studenÅ£ilor.
Timisoara
ONG

Joburi Minds HUB:

Locuri de munca Minds HUB

Angajari Minds HUB