De 20 de ani Quartz Matrix dezvolta si furnizeaza o gama larga de servicii si solutii de inginerie ce inglobeaza tehnologie informatica, comunicatii, culegere de date si aplicatii software integrate, personalizate pe nevoile clientilor.

Implementam pentru clientii nostri infrastructuri IT&C si programe pentru dezvoltarea si controlul afacerii. Furnizam sisteme electronice de Securitate si Siguranta pentru protectia bunurilor, proprietatilor si persoanelor. Intocmim audit energetic si livram echipamente si solutii pentru cresterea Eficientei Energetice a companiilor.

Quartz Matrix este o companie inovativa. Dezvoltam software si realizam aplicatii informatice plecand de la specificatiile clientilor. Furnizam servicii de proiectare pentru instalatii electrice, automatizarea cladirilor, sisteme si instalatii speciale de securitate. In centrul de cercetare Quartz Matrix dezvoltam proiecte noi pentru beneficiarii companiei, pornind de la cerintele identificate in piata.

Prin parteneriatele directe cu liderii mondiali de tehnologie aducem clientilor cele mai moderne solutii care asigura performanta si eficienta proiectelor implementate.

Suntem certificati si actionam respectand sistemul integrat de management al calitatii, mediului, sigurantei si sanatatii in munca precum si sistemul de management al securitatii informatiilor.

Investim permanent in oameni. Instruirea si certificarea personalului este unul dintre factorii de succes ai companiei si creeaza premisele unei dezvoltari solide si de durata.

Experienta, inovarea, competenta si pasiunea cu care abordam fiecare proiect sunt atuurile noastre prin care va oferim cele mai potrivite solutii, iar succesul dumneavoastra reprezinta cartea noastra de vizita.
 

 

 

 

Iasi
IT&C Software

Joburi Quartz Matrix:

Locuri de munca Quartz Matrix

Angajari Quartz Matrix