Joburi UniCredit - cont vechi

 

Despre noi

 

UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Leasing Corporation sunt membre ale Grupului UniCredit, importanta institutie financiara internationala, avand peste 147.000 angajati si o retea de aproximativ 8.900 de sucursale in 17 tari europene si cu prezenta in alte 50 la nivel international.

Cu o puternică identitate europeană, UniCredit deţine una dintre cele mai mari cote de piaţă în regiune, ca rezultat al poziţiei sale strategice în Europa Centrală şi de Est.

In Romania, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare si singura cu un plan de extindere pe termen mediu si lung deja demarat in prezent, oferind servicii si produse financiare de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti.

Suntem prima si singura bancă din România certificată Top Employers Europe 2014, iar din 2010, suntem ACCA Approved Employer. Cele doua premii recunosc efortul nostru continuu de a recruta, dezvolta si promova cei mai buni profesionisti din domeniu.  

UniCredit Leasing IFN SA face parte din reţeaua internaţională de leasing a grupului financiar UniCredit, care deţine una din primele 3 poziţii în 12 din cele 17 ţări în care operează, fiind astfel liderul sectorului de leasing din Europa. Incepând cu Ianuarie 2007, compania UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. a devenit liderul puternic al pieţei de leasing din România. Până în prezent, UniCredit Leasing a finanţat cu succes proiecte din cele mai variate domenii: vehicule, construcţii, transporturi, agricultură, industria alimentară şi medicală, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor, textile şi pielărie, terenuri şi construcţii, etc

- Ca institutie financiara europeană care îmbină viziunea internatională cu specificul local, ne dorim în echipă persoane hotărâte să reusească în ceea ce îsi propun, adaptabile colaborării în echipă si dornice să ofere beneficii reale—prin tot ceea ce fac—clientilor nostri si comunitătii în care trăim.

Stim, din experienta, ca persoanele care se potrivesc stilului nostru european sunt cele care vor excela alaturi de noi—persoane care pot performa cu usurinta intr-un mediu de lucru international, dornice sa creasca si sa se dezvolte in permanenta, care schimba lucrurile in bine, sunt pasionate de ceea ce fac si isi doresc sa exceleze, sunt constiente de schimbarile din jurul lor si profita de oportunitatile care apar.

- Colegii nostri au posibilitatea sa se implice in proiecte internationale si nationale, intr-un mediu tanar si dinamic, care le permite sa se afirme si sa promoveze. UniCredit ofera perspective multiple pentru o experienta complexa, precum si oportunitati profesionale de training si dezvoltare (printre care programele europene UniQuest, UniCredit Retail MBA, UniCredit Shape Your Tomorrow Today si UniCredit Mentoring.)

- Ne asumam cu seriozitate responsabilitatea fata de comunitatile din care facem parte si ne implicam activ in proiecte de caritate si voluntariat. Cultura noastra este deschisa si ii incurajeaza pe colegi sa exceleze, valorificandu-si diferentele individuale. In tot ceea ce facem, ne dorim sa pastram echilibrul dintre viata personala si cea profesionala a angajatilor nostri.

- Ca angajator, ne asumam cu aceeasi seriozitate si responsabilitatea fata de comunitatea academica.  Am pregatit studentilor si absolventilor din Romania diverse programe europene si locale, pentru a le oferi avantaje concrete la inceput de cariera.

- Ne mandrim cu programele de crestere si dezvoltare prin care asiguram tranzitia studentilor si tinerilor absolventi din mediul academic in mediul real de lucru

- Oferim diverse instrumente si oportunitati concrete tinerilor care cred ca isi pot decide singuri viitorul. Programele noastre includ cursuri tehnice, ateliere de inteligenta emotionala, dezbateri pe teme de leadership cu managerii de top ai bancii noastre, sesiuni practice pe marginea unor situatii reale de lucru, stagii de practica avansata in sediul central si in sucursalele noastre care se pot finaliza cu recrutarea celor mai buni in echipa noastra.

 

Profil tineri profesionisti
 
- student/tanar absolvent pana la 3 ani experienta
- nivel avansat de cunoastere a limbii engleze
- educatie: in special finante-banci, economie, risc, contabilitare, vanzari, marketing, management, relatii internationale, IT
- experienta internationala constituie un avantaj (stagiu de practica international, un semestru in strainatate etc.)
- rezultate academice exceptionale si experienta extracurriculara de impact (de ex. voluntariat, stagii de practica)
- preocupare continua pentru auto-dezvoltare
- dorinta de a reusi în ceea ce îsi propun
- adaptare si flexibilitate pentru colaborarea în echipă, intr-un mediu international si multicultural
 

 

BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare

Joburi UniCredit - cont vechi:

UniCredit - cont vechi nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca UniCredit - cont vechi

Angajari UniCredit - cont vechi