Noutati @ Angajatori de TOP

P&G isi mareste echipa de Key Account Managers



P&G isi mareste echipa de manageri de vanzari. Te asteptam la standul de la Angajatori de TOP Virtual, intre 
30 octombrie - 12 noiembrie 2017, sa discutam mai multe despre avantajele de a lucra in cadrul companiei, in ce consta procesul de negociere strategica in cadrul P&G, care sunt elementele cheie care defines procesul de vanzari si care sunt potentialele career path-uri.

De ce P&G?



P&G este compania in care fiecare angajat invata si creste prin experiente, feedback si implicarea in trainingurile potrivite, la momentul potrivit. Cum ne provocam si dezvoltam oamenii in mod constant? Prin proiecte care le extind orizontul, prin relatii, mentoring si networking. Suntem devotati progresului individual intr-o maniera personalizata care sa-ti permita sa te dezvolti pentru ca ulterior sa dezvolti businessul.

P&G este o companie de tip “build from within”, mai mult de 90% din oamenii nostri incep pe o pozitie entry level si ulterior cresc si progreseaza in cadrul companiei. Asta inseamna ca investim masiv in talent prin traininguri si oportunitati de dezvoltare. Investim timp, energie si resurse in selectia candidatilor, iar ulterior ii sprijinim complet pentru a deveni viitori nostri lideri.


Brandurile noastre



Vedem un potential imens in micile momente ale vietii. Periatul dintilor. Spalatul parului. Grija pentru copil. Curatatul casei. Spalatul vaselor si rufelor. Facem produsele care fac toate aceste momente putin mai usoare.
Procter & Gamble este o companie globala. Producem si vindem peste 60 de branduri, printe care Gillette, Pampers, Ariel, Pantene, Old Spice, Blend- Med, Bonux, Head&Shoulders, Always, Fairy pentru aproape 5 miliarde de consumatori, in peste 160 de piete. Mai bine de 130.000 de angajati din mai mult de 80 de tari lucreaza zi de zi pentru ca produsele noastre de calitate superioara sa ajunga la consumatorii nostri din intreaga lume.

Ce spun colegii nostrii despre experienta de Key Account Manager in P&G?

“Pentru mine, experienta de Key Account Manager a fost extraordinara pentru ca mi s-a acordat inca de la inceput increderea unei responsabilitati enorme. Nimic nu te face sa iti depasesti mai mult limitele si sa te dezvolti, decat sa fii capabil sa te adaptezi la o varietate de tipuri de oameni si situatii, sa iti mobilizezi intreaga echipa si oamenii din jurul tau, astfel incat sa depasesti asteptarile.” – Adriana Mahu, Account Handler

“Inca din anul 2 de licenta am decis ca P&G este numarul 1 in topul potentialilor angajatori pentru momentul cand urma sa termin studiile, in primul rand datorita culturii de a promova oamenii din interior. Am petrecut aproximativ 1 an si jumatate Suceava, unde am avut ocazia sa iau decizii cu impact direct in business, sa creez si sa conduc proiecte vaste, fiind in acelasi timp responsabil de activitatea a 16 oameni. Daca vrei sa inveti, sa experimentezi si sa iti dezvolti abilitatile de a intelege si a influenta modul in care aceasta industrie se dezvolta, trebuie sa faci doua lucruri: 1.Sa fii foarte determinat si 2.Sa aplici. “– Andrei Gheorghita, Account Handler


Ce fel de oameni cautam ?

Pentru P&G, candidatul ideal nu este persoana care are experienta in domeniu. Mai mult decat atat de cele mai multe ori nu cerem nici background academic specific. Cautam oamenii care au soft skills in jurul carora putem construi: leadership, proactivitate, initiativa, spirit de echipa, abilitati de comunicare, organizare si flexibilitate. Cautam oameni implicati, care nu s-au limitat la un simplu parcurs academic, ci au dovedit calitatile enumerate mai sus, implicari in diferite proiecte sau experiente internationale. Pe tine ce te face diferit?

In ce consta procesul nostru de recrutare?


Mai multe detalii despre procesul de selectie precum si sfaturi cu privire la aceasta, poti gasi aici la sectiunea How to become a P&G-er? 


Nu uita ca in perioada 30 octombrie - 12 noiembrie 2017, pe www.hipo.ro are loc Angajatori de TOP Virtual, unde P&G este prezent cu o multime de joburi.

 
Acceseaza Angajatori de TOP Virtual

LinkedIn