Noutati @ Angajatori de TOP

Active Learning iti testeaza nivelul de limbi straine la Angajatori de TOP


Active Learning
este un centru de limbi straine ce si-a deschis portile in Timisoara in anul 1999. Inca de la debut, obiectivul principal al centrului nostru a fost acela de a le oferi cursantilor sansa de a beneficia de cursuri care sa le permita sa comunice intr-o limba straina (engleza, germana, franceza, spaniola, italiana) inca din prima ora. Pentru indeplinirea acestui obiectiv ne-am bazat pe folosirea unei metodologii active si a unui grup de profesori foarte bine pregatiti.

Datorita ritmului alert in care traim de cele mai multe ori nu avem suficient timp pe care sa-l dedicam invatarii unei limbi straine. Active Learning stie acest lucru si din acest motiv vine in sprijinul cursantilor prin folosirea unei metodologii revolutionare ce se axeaza pe practica directa a limbii straine in timpul orelor de curs. Pentru implementarea acestei metode avem nevoie sa ne aloci 24 de ore din timpul tau liber. Un modul de curs dureaza 7 saptamani in care se vine de doua ori pe saptamana la cursuri, in sedinte de cate 1 ora si 40 de minute.

Persoanelor care dispun de mai mult timp liber pe saptamana le propunem varianta de cursuri intensive adaptata special nevoilor celor care doresc sa invete o limba straina cat mai repede.

De cele mai multe ori dorinta de invatare a unei limbi straine este stopata de procesul anevoios de parcurgere a modulelor de la nivelul incepator. Metoda de invatare activa folosita la centrul nostru va da posibilitatea parcurgerii nivelului de incepatori in doar doua module (A1, A2) fata de patru module (A1.1, A1.2, A2.1, A2.2) cat dureaza modulul pentru incepatori dupa metoda traditionala.

Dupa cum poti vedea nu ai nevoie de foarte mult timp pentru a aduce o schimbare in viata ta profesionala. Cunoasterea mai multor limbi straine poate face diferenta dintre un angajat bun si angajatul ideal. Be active! Be Active Learning! www.beactive.ro.


 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara  

LinkedIn