Noutati @ Angajatori de TOP

TOP 5 motive sa participi la Angajatori de TOP



Cel mai mare targ de cariera din Romania se apropie, asa ca nu iti ramane decat sa te pregatesti corespunzator si sa vii la Sala Palatului din Bucuresti, pe 14 si 15 octombrie 2016 sau la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, pe 21 si 22 octombrie 2016, pentru joburi din belsug. Daca pana acum nu te-am convins ca o cariera de succes incepe la Angajatori de TOP, iata mai jos top 5 motive sa te inscrii la cel mai important targ de cariera:

1.Cele mai mari companii participa la eveniment

Intr-un singur loc intalnesti cele mai mari companii din cele mai ravnite industrii, care vin sa te cunoasca si sa te ajute sa identifici jobul potrivit pentru tine. 100 de companii au confirmat prezenta la evenimentul din Bucuresti si peste 70 de companii la cel din Timisoara. Dintre companiile participante la Angajatori de TOP se numara: Kaufland Romania, Accenture, Microsoft, BearingPoint Romania, BCR, Grup Renault Romania, Continental, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Huawei si multe altele.

Vezi toate companiile participante la Angajatori de TOP Bucuresti »

Vezi toate companiile participante la Angajatori de TOP Timisoara »

2.Peste 7500 de joburi in domenii diverse

Peste 5000 de joburi te asteapta la Angajatori de TOP Bucuresti si peste 2500 de joburi la Angajatori de TOP Timisoara. Ca la fiecare editie, te asteptam cu cele mai noi pozitii deschise atat pentru studenti, cat si pentru tineri profesionisti, in cele mai dorite industrii, precum:IT&C, FMCG, Retail, Automotive, Inginerie, Servicii&BPO, Telecom, Bancar-Servicii Financiare, Turism si altele.

Vezi 5000 de joburi deschise la Angajatori de TOP Bucuresti»

Vezi 2500 de joburi deschise la Angajatori de TOP Timisoara»

3.Acces gratuit la SkillShop-uri, TechLab-uri si Conferinte

Pentru ca cel mai important instrument pentru dezvoltarea in cariera si identificarea traiectoriei profesionale potrivite sunt Workshop-urile si Conferintele, noi ti-am pregatit peste 60 de astfel de evenimente interactive in Bucuresti si in Timisoara chiar in cadrul Angajatori de TOP. Fie ca vrei sa aflii ce planuri au companiile in urmatoarea perioada si care sunt principiile de recrutare, fie ca ai un background tehnic si iti doresti sa stii care sunt ultimele tehnologii folosite in industria de care esti pasionat, la targ gasesti toate aceste informatii. Trebuie doar sa iti rezervi un loc din timp! Nu uita: locurile sunt gratuite, dar limitate!

Vezi agenda Angajatori de TOP Bucuresti »

Vezi agenda Angajatori de TOP Timisoara »

4.Sansa de a castiga un telefon mobil Apple iPhone 6s

CV-ul tau Barcode nu doar ca iti ofera acces la 5000 de joburi in Bucuresti si la 2500 de joburi in Timisoara, dar in acelasi timp te inscrie automat si in concursul organizat toammna aceasta. Inscrie-te la eveniment, actuallizeaza-ti CV-ul pe Hipo.ro, descarca-l in format Barcode si vino cu el la eveniment sa il scanezi la compania preferata!

Castiga un iPhone 6s >>

5.La standul CV Experts te ajutam sa-ti faci un CV de nota 10

Prezenti la standul CV Experts din cadrul Angajatori de TOP, specialistii in recrutare iti vor oferi sesiuni gratuite de consiliere in cariera. Continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizezi sunt doar cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere.  Specialistii HR iti vor oferi feedback si vor veni cu sfaturi despre cum poti atrage atentia angajatorilor prin intermediul CV-ului tau.

Creeaza CV-ul Barcode pentru a avea acces la consiliere gratuita >>    

Te-am convins? Inscrie-te la eveniment in Bucuresti sau Timisoara si te tinem la curent cu noutatile despre cel mai mare eveniment de cariera. In plus, vei primi gratuit ghidul “Planurile celor mai doriti angajatori in 2016”, pe care l-am pregatit pentru tine.


 
Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

LinkedIn