Facebook

Google Plus

HIPO. Hipo - Angajatori de TOP - Locuri de Munca pentru Studenti si Tineri Profesionisti
clear
 • Angajatori de TOP Timisoara
  Angjatori de TOP Timisoara
  Cea de-a 4-a editie a targului de cariera din Timisoara revine pe 14-15 martie la Centrul Regional de Afaceri reunind cele mai mari companii din Romania. Astfel, oferim sansa vizitatorilor sa aplice pentru o diversitate de oportunitati de cariera, potrivite cu experienta lor si planurile de dezvoltare profesionala.
  Afla mai multe >>
 • Angajatori de TOP Iasi
  Angjatori de TOP Iasi
  Cea de-a 3-a editie a targului de cariera din Iasi va reuni pe 21-22 martie in Atriumul Palas, cele mai importante 40 de companii cu planuri de recrutare la nivel local. Ca de fiecare data, vizitatorii au sansa sa aplice pentru o diversitate de oportunitati de cariera.
  Afla mai multe >>
 • Angajatori de TOP Bucuresti
  Angjatori de TOP Bucuresti
  Cea de-a 16-a editie a targului de cariera din Bucuresti va reuni pe 4-5 aprilie la Sala Palatului cele mai mari companii din Romania. Ca de fiecare data, vizitatorii au sansa sa aplice pentru o diversitate de oportunitati de cariera.
  Afla mai multe >>
Targul de cariera Angajatori de TOP
Angajatori de TOP este cel mai important targ de cariera dedicat profesionistilor si studentilor aflati in cautarea unui job. Incepand cu anul 2006, targul este unul de referinta pentru piata de resurse umane, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania re. La fiecare editie atrage peste 90 de companii si 15.000 de vizitatori in Bucuresti si peste 50 de companii si 5000 vizitatori in Iasi, Timisoara.
clear