Hipo Events news:

TOP 5 domenii de activitate cele mai cautate de tineri in 2023

Conform datelor analizate din platforma, oportunitatile la care au aplicat cel mai mult tinerii anul acesta sunt programele de internship si joburile entry-level in arii precum programare, achizitii, marketing, HR si administrativ.

5000 lei net: salariul minim pe care il cer tinerii din IT&C in 2023 pentru joburile entry-level

Hipo revine cu ultimele date referitoare la asteptarile salariale din partea tinerilor din piata muncii actuala, la nivel national. Conform raspunsurilor a peste 750 de respondenti la studiul Generatia Z pe Piata Muncii in 2023, media salariilor dorite pentru pentru programele de internship de incadreaza intre 1700 si 3000 lei net. 

7 lucruri pe care as fi vrut sa le stiu dupa absolvire

Sigur esti intr-o etapa importanta acum, dupa absolvire, si probabil simti o presiune enorma de a lua decizii corecte pentru viitorul tau profesional. Dar nu uita ca ceea ce decizi acum nu este permanent si nu trebuie sa defineasca intreaga ta viata. Viata este un parcurs cu multiple etape si vei avea oportunitati sa iti schimbi directia pe parcurs.

Cum să folosești Chat GPT pentru a găsi job-ul perfect

Ești în căutarea job-ului perfect, dar poate te simți copleșit de multitudinea de opțiuni disponibile și nu știi exact ce fel de job ți-ar potrivi cel mai bine?

Ce poti face la inceput de cariera ca sa ai un mega avant

Tuturor ne e putin greu la inceput de drum, chiar daca pare ca ne-am pregatit bagajele cu mult timp inainte, cand plecam de acasa pare ca tot am mai vrea sa verificam daca am pus tot ceera nevoie, daca am stins toate luminile si daca avem toate documentele la noi.

Career Talks – mai aproape de cariera ta ideala

Cu totii stim ca primii pasi sunt dificili si e greu pana inveti sa iti mentii echilibrul. De aceea, la Angajatori de TOP am pregatit o serie de webinarii care sa te ajute sa iti incepi drumul catre cariera dorita fara a te impiedica!

Bursa de Tech

Facem evenimentele de tehnologie accesibile pentru Generatia Z