Bursa de Tech


Facem evenimentele de tehnologie accesibile pentru Generatia Z

 

Primele evenimente care s-au alaturat initiativei Hipo.ro sunt: DevCon, DevTalks, DevHacks, TechTalks, Bucharest Technology Week, Next Gen Academy si Virtualised

Lista este completata constant cu evenimente la care ar trebui sa platesti chair si sute de euro pentru a participa.

 

Cum functioneaza:

  • Te inscrii si ne spui ce subiecte te pasioneaza;
  • Cand se apropie un eveniment tech noi iti trimitem in cod de participare gratuita*
  • Participi gratuit la eveniment
     

De ce sa te inscrii:

  • E 100% gratuit :) Costul invitatiilor este suportat de organizatori sau de partenerii programului. Tu nu platesti nimic.
  • Ai acces la cei mai tari speakeri locali si internationali din domeniul tehnologiei;
  • La urmatoarea intrebare de la interviu – “Tu ce faci pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii?” vei avea cel mai bun raspuns.
  • Cine stie? ... poate ideea ta de start-up se va naste urmarind o prezentare
  • ... sau poate vei decide sa te specializezi in RPA sau IoT sau ... sa iei o decizie buna in cariera fiind mai bine informat si intelegand incotro se indrepta lumea tehnologiei.

*in functie de eveniment codurile pot fi limitate la un numar de participanti la sau la participanti care cunosc anumite tehnologii

 

Cine este eligibil: orice student cu cetatenie romana care studiata in tara sau in afara ei, fie la facultate sau master si absolventi in primii 2 ani dupa finalizarea studiilor. Varsta maximna 27 ani.

 

In loc de concluzie:

In fiecare an derulam sute de programe de recrutare alaturi de cei mai mari angajatori tech. O concluzie importanta este ca studentii ar trebui sa isi completeze educatia academica pentru a fi la curent ultimele tehnologii. Am creat Bursa de Tech pentru a te sustine in acest sens.

 

Termeni si conditii

Prin inscrierea ta esti de acord sa primesti informari si coduri de acces/invitatii la evenimente care contin informatii despre tehnologie si inovatie prin e-mail sau SMS. Ocazional iti vom trimite si oportunitati de cariera de la cei mai tari angajatori tech. In anumite situatii datele tale vor fi impartasite si cu partenerii care sustin programul de burse. In aceste situatii iti vom cere acordul expres pentru a le trimite datele tale.

Te poti dezabona oricand decizi ca aceste informatii nu mai sunt relevante pentru tine.

Va recomandam si:

CGS România – Business în creștere cu 10% în primul trimestru