Gymboland

Orase: BUCURESTI, Constanta,
Industrie: Educational, Altele,

Site https://www.gymboland.ro
Blog http://gymboland.ro/


Gymboland este un loc dedicat copiilor, desprins din cele mai frumoase poveṣti fără sfârṣit. Nimic nu este mai presus decât un zâmbet inocent, pe care l-am purtat ṣi zărit fiecare din noi în oglindă în diverse momente din viaṭă. 
Punem pret pe oamenii cu care lucram , iar angajatii nostri sunt cea mai buna resursa pe care compania o detine. De aceea, pentru a descoperi oportunitatile pe care le oferim zi de zi te asteptam in echipa noastra. Daca inca mai stai pe ganduri iti oferim - Program flexibil, tichete de masa, teambuildinguri periodice, workshopuri si distractie zilnica garantata- hai alaturi de Gymboland family!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Gymboland

Companie Oras(e) Data
Supraveghetoare copii Afi Cotroceni Mall

full-timeStudent/Absolvent

Gymboland este un loc dedicat copiilor, desprins din cele mai frumoase povesti fara sfarsit, unde distractia si misterul salasluiesc in armonie. Scopul nostru este sa aducem zambetul pe fata fiecarui copil care paseste in lumea Gymboland!

Gymboland BUCURESTI
14.11.2018
Supraveghetoare copii Mega Mall

full-timeStudent/Absolvent

Gymboland BUCURESTI
14.11.2018
Managera Loc Joaca

full-time1 - 5 ani experienta

Gymboland este o companie cu o larga experienta in a oferi entertaiment pentru copii si locuri de joaca. Pentru unul din locurile de joaca avem nevoie de o colega cu spirit de initiativa, careia ii place sa interactioneze cu copiii. Asadar, te asteptam in echipa Gymboland!

Gymboland BUCURESTI
14.11.2018
Manager (Fata) Loc Joaca Constanta

full-time1 - 5 ani experienta

Companie cu o vasta experienta in domeniul entertainmentului pentru copii. Gymboland este un loc dedicat copiilor, desprins din cele mai frumoase povesti fara sfarsit, unde distractia si misterul salasluiesc in armonie.

Gymboland Constanta
14.11.2018
HR specialist

full-time1 - 5 ani experienta

Gymboland is a company that aims to provide good quality services. Nothing is more important than an innocent smile, which led him and all of us saw in the mirror in different moments of life. Gymboland is a place dedicated to children, rooted in the most beautiful Neverending Story

Gymboland BUCURESTI
14.11.2018
Tehnician mentenanta

full-time1 - 5 ani experienta

Cautam un coleg cu varsta cuprinsa intre 35 -45 ani pt echipa tehnica. De la viitorul coleg cerem sa ne ajute la repararea aparatelor de tip vending machines si sa execute diverse reparatii mecanice si electrice la nivel basic/mediu. Detalii suplimentare in cadrul interviului!

Gymboland BUCURESTI
14.11.2018

Joburi Gymboland

Companie Oras(e) Data