MOBEXPERT - Fabricat în România: Creăm lifestyle din 1993

La Mobexpert, "ACASĂ" e întotdeauna pe primul loc. Credem că o casă de vis începe cu un mobilier realizat după cele mai înalte standarde și care îmbină armonios latura practică cu cea estetică. Cea mai bună metodă prin care ne putem asigura că îți punem întotdeauna la dispoziție cele mai bune produse este să le producem chiar noi. Peste două treimi din mobilierul Mobexpert este produs în România, în propriile fabrici.

Descoperă designul și calitatea mobilierului creat de oameni cu experiență în fabrici cu tradiție. Alege produsele realizate cu mândrie în fabricile Mobexpert și bucură-te de 20% Reducere la Toată Colecția Fabricat în România, până pe 9 iulie în magazinele Mobexpert și pe www.mobexpert.ro

Cunoscutele și îndrăgitele game JazzWaveChocolateLouis PhilippeTaylorFabian, dar și multe alte game noi de mobilier, precum NieveRingNylesJacksonNorway sau Bergen, te așteaptă cu produse pentru fiecare încăpere din casa ta, de la dormitorliving și camera copiilor, până la zona de diningbucătărie și hol.
 

Va recomandam si:

5 competente digitale esentiale in constructii

ULTIMELE JOBURI Mobexpert