10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

 
Te intrebi cine suntem noi, #TeamCatalyst si ce facem? In acest articol iti vom prezenta lucruri mai putin stiute despre noi, "vom da din casa", pentru ca tu sa cunosti mai bine echipa noastra si activitatile pe care le face fiecare dintre noi, zi de zi.


De 11 ani, noi suntem oamenii din spatele platformei Hipo.ro, partenerii de incredere ai companiilor de top din Romania, cei care dezvolta strategii puternice de employer branding, organizatorii celor mai tari evenimente de cariera dedicate juniorilor si profesionistilor.

Iti propunem sa descoperi cum ar putea arata o zi din viata ta, viitorul nostru coleg. :) Ne-am gandit sa iti prezentam cele mai tari 10 motive care ne diferentiaza pe noi ca echipa si pentru care ar merita sa te alaturi noua:

Pasiunea  - Facem ceea ce ne place si, zicem noi, ca ne iese chiar bine. Fiecare dintre noi a intrat in echipa Catalyst cu un vibe aparte si a avut bucuria sa il intalneasca si la ceilalti colegi.

Credem ca pasiunea noastra este pilonul tuturor proiectelor pe care le implementam si vine cu cel mai mare beneficiu: dorinta de a continua ceea ce ne face placere si de a fi din ce in ce mai buni.

Motivatia - Suntem implicati si dedicati activitatii noastre si ne dorim sa obtinem mereu cele mai bune rezultate, mereu! Motivatia ni se reflecta in fidelitatea clientilor cu care colaboram de ani de zile si in comunitatea pe care am reusit sa o adunam in jurul evenimentelor noastre. Cum sa nu ne fie drag ca suntem parte din echipa Catalyst?

Diversitatea - Incurajam diversitatea in echipa, motiv pentru care avem un mediu de lucru international. In urma cu 2 ani am avut in echipa un coleg din Indonezia si acum asteptam o noua colega din Polonia. Suntem deschisi la schimbari si inovatii, de aici si varietatea proiectelor si evenimentelor pe care reusim sa le organizam cu drag de-a lungul unui an.

Entuziasmul - Noi zambim la birou si ne distram. Da, serios, colegii sunt #cool. Iti ajunge sa petreci o zi langa noi si te molipsesti rapid. Ne place sa facem sharing de idei si sa invatam unii de la altii.

Drept dovada, organizam lunar Learning Pizza la birou. Apoi, ne dorim sa petrecem timpul impreuna si iesim in oras cu fiecare ocazie. A, sa nu uitam de teambuilding-urile memorabile de care avem parte in Romania sau in afara tarii.

Inovarea - An de an, am crescut ca echipa si ca talent, pentru ca viziunea noastra este sa fim inovatorii care aduc pe piata din Romania proiecte si evenimente de calitate. Cu fiecare editie a proiectelor pe care le organizam, incercam sa aducem un element de noutate si sa contribuim la un mediu de business cat mai prosper.

Excelenta - Avem privilegiul sa colaboram cu angajatori de top, alaturi de care demaram cele mai frumoase si de impact proiecte. Suntem atenti la nevoile clientilor nostri, dar si la dorintele candidatilor cu care discutam zilnic, pentru a le oferi cele mai relevante oportunitati de cariera.

Comunicarea - Noi suntem vorbareti de fel, ne place sa fim mereu conectati cu persoanele din jurul nostru si ne bucura tare-tare ca avem posibilitatea sa cunoastem si sa discutam cu atat de multi oameni simpatici in cadrul proiectelor si evenimentelor noastre. Pana la urma, comunicarea sta la baza oricarei activitati, iar noi ne putem mandri ca avem un as in maneca.

Impactul - Avem o satisfactie mare cand stim ca producem un impact pozitiv in vietile oamenilor, pentru ca suntem cei care chiar pot contribui la gasirea unui job mai bun, la dezvoltarea si valorificarea acestora in fata angajatorilor. E un sentiment placut, il poti incerca alaturi de noi.

Curiozitatea - Suntem curiosi din fire, recunoastem, dar hei! Tocmai de asta suntem la curent cu tendintele din piata si cautam sa implementam cele mai actuale strategii, astfel incat sa venim mereu cu noutate si originalitate.

Energia - Sportul este o prioritate pentru echipa noastra si incurajam un stil de viata cat mai activ. Drept dovada, alergam impreuna la competitii sportive, iesim la bowling, biliard, ping-pong, organizam concursuri interne care sa ne mentina energici. Chiar luna aceasta este in plina desfasurare competitia interna The 1.000.000 Steps Challenge. E tare frumos sa avem atatea obiective comune, atat profesionale, cat si personale.

P.S. Iti spunem si un mic secret: suntem fit, dar mai mancam si cate un cake delicios cand sarbatorim colegii, este placerea noastra vinovata.

Speram ca ti-am oferit o imagine de ansamblu despre ce inseamna sa lucrezi in echipa Catalyst. Daca vrei sa ne cunosti si personal, sa stii ca avem mai multe pozitii deschise in prezent si abia asteptam sa te cunoastem mai bine.

Uite aici toate pozitiile deschise la care poti aplica!

Let's make great things happen!

 
 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI Catalyst Solutions