Massachusetts Mutual Life Insurance Company Intra in Romania cu Birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca



Un lider al industriei asigurarilor de viata din SUA, Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), a anuntat astazi deschiderea a doua Centre Globale de Servicii in Romania, situate in Orhideea Towers in Bucuresti si in Record Park in Cluj-Napoca. Ambele birouri sunt pozitionate in zone menite sa atraga profesionisti din industria IT&C, suplimentand eforturile de recrutare in domeniul tehnologiei, din Statele Unite.

MassMutual a fost fondata in 1851 cu un singur scop: sa ajute oamenii sa isi asigure viitorul si sa ii protejeze pe cei dragi. Pentru aproape 170 de ani, societatea mutuala de asigurari de viata a actionat in favoarea membrilor sai si a detinatorilor de polite, oferind clientilor o gama larga de produse si servicii financiare. In 2020 MassMutual s-a clasat pe locul 89 in topul FORTUNE 500.

Evolutia digitala a MassMutual este deja in curs de desfasurare, concentrandu-se pe satisfacerea nevoilor clientilor. Romania a fost destinatia aleasa pentru deschiderea acestor centre in urma unei analize de piata care a indicat un nivel solid al fortei de munca, alaturi de pozitionarea ca hub de tehnologie in continua ascensiune.

Deschiderea a doua centre de servicii globale in Romania ne va ajuta sa ramanem in varful avansului tehnologic avand in vedere nivelul avansat de expertiza al profesionistilor IT&C din Romania” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual Romania. “Asteptam cu nerabdare sa ne crestem echipele locale din Bucuresti si Cluj, pentru a ajuta MassMutual sa isi mentina pozitia de lider inovator al industriei. Cu expertiza care sustine pozitia noastra de lider tehnologic din Statele Unite, speram sa devenim unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania, contribuind in acelasi timp la cresterea economiei regionale".

MassMutual Romania recruteaza pentru 250 de roluri interne, in principal in urmatoarele arii: software development, data science si engineering, DevOps, SecurityOps, si cloud engineering. Ambele birouri din Romania sunt operate de catre MassMutual, iar recrutarea va completa echipa in continua crestere existenta in Statele Unite.
Vezi lista cu joburile deschise aici. 

Biroul din Bucuresti, situat la ultimul etaj al Orhideea Towes este un spatiu de 1.300 de metri patrati, cu un design care pune accent pe inovatie si sustenabilitate. El a fost dezvoltat de catre CA IMMO in Bucuresti si asistat de catre compania de consultanta imobiliara Griffes. Acesta ofera o vedere panoramica asupra orasului si o pozitionare excelenta in cadrul noului pol de afaceri din zona de Centru-Vest a Bucurestiului, vis a vis de statia de metrou Grozavesti si aproape de campusul Universitatii Politehnica. Deja recrutam activ pentru biroul din Cluj-Napoca ce va fi deschis in februarie 2021. Acesta este dezvoltat de catre Speedwell si este amplasat in Record Park, in proximitatea centrului orasului.

Suntem nerabdatori sa ii primim pe viitorii nostri colegi la MassMutual Romania”, a spus Arthur Riel, Head of Core Technology la MassMutual. “Suntem increzatori in calitatea talentului de aici – o forta de munca matura si cu o puternica intelegere a tehnologiei si a afacerilor va ajuta MassMutual sa isi atinga obiectivele de inovatie.”

MassMutual are in prezent 6.000 de angajati in Statele Unite si a fost in mod constant clasata de catre Institutul Etisphere in topul World’s Most Ethical Companies, in topul World’s Most Admired Companies de catre FORTUNE®2, iar de catre Forbes in topul America’s Best Employers for Diversity.

Despre MassMutual

MassMutual este un lider al industriei de asigurari mutuale de viata, care actioneaza in favoarea membrilor sai si a detinatorilor de polite. Fondata in 1851, compania a fost in mod constant ghidata de un scop consecvent: noi ajutam oamenii sa isi protejeze atat viitorul lor, cat si pe cel al celor dragi. Cu un focus pe a livra valoare pe temen lung, MassMutual ofera o gama larga de produse si servicii de protectie, acumulare de capital, gestionarea averii si pensii private. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.massmutual.com.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI