Studiul Cei Mai Doriți Angajatori din România 2021


 

Catalyst Solutions a lansat cea de-a 16-a ediție a studiului "Cei Mai Doriți Angajatori".
 

Acesta este cel mai complex instrument din piață care măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor de pe piața locală și oferă o înțelegere a comportamentului candidaților și asteptările acestora în raport cu angajatorii care activează în România.
 

Te invităm să participi la studiu și să contribui la îmbunătățirea ofertei de joburi din piață completând chestionarul online. Opiniile, sugestiile și aspirațiile tale profesionale vor fi împărtășite cu cei mai mari angajatori din țară.
 

Răspunsurile tale vor fi anonime și vor putea fi premiate. Doar finalizând chestionarul, poți intra în tragere la sorți pentru unul dintre următoarele premii puse la dispoziție ediția aceasta:

    · un laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad 5

    · un card cadou eMAG în valoare de 1.000 RON

    · un card cadou eMAG în valoare de 500 RON

  · unul dintre cele 20 de bilete gratuite la cea mai mare conferință virtuală pentru software developeri - DevTalks Reimagined 2021.


Poți accesa termenii și condițiile concursului aici: https://www.hipo.ro/regulament_studiu2021
 

De asemenea, la finalul perioadei de colectare a datelor, vei primi din partea noastră un raport cu topul celor mai doriți angajatori și tendințele în piață în anul 2021.
Echipa Catalyst Solutions îți mulțumește anticipat pentru timpul acordat completării chestionarului și îți dorește o zi frumoasă! 

Va recomandam si:

Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI Ediția VIII. THE FUTURE OF EMPLOYEE EXPERIENCE

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI