Ghidul Angajatorilor - Editia Tehnica 2018-2019
Studiul Programelor de Internship & Trainee 2018 - Asteptari financiare vs. oferta angajatorilor

Tu stii daca asteptarile tale salariale depasesc propunerile oferite de angajatori sau se afla sub media oferita de acestia pe piata fortei de munca? Catalyst Solutions a realizat in perioada 2-24 martie un studiu despre preferintele si asteptarile salariale ale
studentilor in legatura cu programele destinate tinerilor.


La studiu au participat 1210 studenti din Romania care studiaza cu preponderenta in domeniile economic si tehnic. 

Vezi rezultatele studiului in primele pagini ale Ghidului Angajatorilor >>

De vorbă cu c
ei mai doriti angajatori din Romania

Anul acesta, compania Catalyst Solutions a lansat cea de-a 13-a editie a studiului "Cei mai doriti angajatori din Romania". Cine sunt acestia si cum s-a schimbat topul in domeniul tehnic fata de anul precedent? Care sunt industriile in care cei mai multi cnadidati isi doresc o cariera profesionala? Si care sunt cele mai utilizate canale de informare cu privire la angajatori si la oportunitatile disponibile? 

Vei gasi in articolul urmator raspunsurile la toate aceste intrebari si cateva impresii pe care le-am colectat de la o parte din angajatorii clasati in "Top 10 Cei mai doriti angajatori din Romania". 

Descarca publicatia si vezi topul aici >>

Revolutia industriala 4.0 si impactul acesteia in cariera ta

Progresul tehnologic nu inceteaza sa ne uimeasca. Schimbarile care au avut loc in ultimele decenii au pus bazele numeroaselor inovatii care vor impacta in viitorul apropiat toate industriile, precum si activitatea noastra de lucru si nivelul de trai. Impreuna, hardware-ul si software-ul vor fi catalizatorii progreselor din urmatorii ani, care vor depasi cu mult nivelul celor de astazi. 

Cum ne va influenta aceasta dezvoltare tehnologica carierele profesionale? Care sunt ariile in care vom gasi joburile viitorului? Vor inlocui robotii forta de lucru umana? Te invitam sa parcurgi urmatorul articol si sa afli care sunt transformarile care ne bat la usa. 

Citeste mai multe in publicatia Ghidul Angajatorilor >>

Cele 10 skilluri ale viitorului

Ne aflam pe punctul de a participa la o transformare pe care specialistii o numesc a patra revolutie industriala. Progresele tehnologice duc la dezvoltarea industriei si la schimbarea pietei fortei de munca. Multe joburi, in special cele care implica activitati repetitive, vor deveni complet automatizate, insa acest lucru nu reprezinta un motiv de ingrijorare, deoarece odata cu aceasta schimbare vor aparea noi oportunitati de cariera. 

De ce abilitati vom avea nevoie pentru a tine pasul cu cerintele pietei fortei de munca si cu evolutia dinamica ce ne inconjoara?

Descarca Ghidul Angajatorilor si citeste articolul complet >>

Angajatorii prezenti in publicatie care au oportunitati de cariera deschise sunt:  
Ubisoft, 2checkout, Adecco, Adient Automotive România, Adient Jimbolia, Automatic Data Processing (ADP) România, Carrefour România, Cegedim Service Center, Continental, Danone, DB Global Technology, DM Drogerie Markt, Ericsson, EY România, Filtration Group, Finastra
Flex, G2-Travel, Grup Rrenault România, Heidelbergcement România, Hella, Huawei, Intralinks, IPSO, Jacobs Douwe Egberts România, Kimball Elektronics, Leroy Merlin, Lidl România, McDonalds’ în România, MHP – a Porsche Company, Microsoft,  Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Nobel, Nokia, P&G, Playtika, Plexus, Randstad România, RapidSolution Software, Reckitt Benckiser, Saint-Gobain Innovative Materials, Schneider Electric, Teleperformance Greece, Telus International Europe, Visteon


  

Va recomandam si:

Primii Pasi Catre o Cariera de Succes – Rasfoieste Ghidul pentru Tinerii Ambitiosi

ULTIMELE JOBURI