Despre campanie

Am gandit si creat aceasta campanie pentru ca ne dorim ca toti studentii sa inteleaga importanta voluntariatului pentru dezvoltarea personala si profesionala, pentru autodepasire si pentru a-i ajuta in crearea unei viitoare cariere. De asemenea, exista o tendinta a companiilor de a recruta candidati care au practicat acest fel de activitate pentru ca detin anumite competente si abilitati care ii deosebesc de restul aplicantilor si ne dorim ca studentii sa fie mai bine pregatiti in momentul in care vor sa isi inceapa cariera in domeniul visat. 

Curriculum Voluntarii este o campanie hipo.ro ce se desfasoara in luna octombrie 2014 si are ca principal scop evidentierea beneficiilor voluntariatului practicat in perioada studentiei. Am alaturat 15 ONG-uri din Romania sa ia parte la aceasta campanie pentru a demonstra tinerilor ca potentialul si competenetele pe care le vor pot fi foarte usor capatate prin voluntariat.  

Testimonial Brunch

Curriculum Voluntarii isi doreste sa aduca studenti din anul I sau II fata in fata cu membri ai organizatiilor studentesti care vor vorbi despre competentele si aptitudinile pe care le-au capatat in perioada de voluntariat si, de asemenea, vor povesti mai multe despre ceea ce presupune proactivitatea si necesitatea unei activitati extracurriculare in perioada studentiei.  

Programul testimonial brunches: 

8 octombrie - Testimonial Brunch Politehnica

Ora: 13:00

Locatie: Biblioteca Politehnica 

9 octombrie - Testimonial Brunch Academia de Studii Economice

Ora: 13:00

Locatie: Sala 2013 (Cladirea Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica)