Workshop: Hack your career: CV writing & Tips for a successful interview (ultimele locuri)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Allianz Services active.


Vezi toate anunturile Workshop: Hack your career: CV writing & Tips for a successful interview (ultimele locuri) active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Companie: Allianz Services
Domeniu:
  • Banci
  • Educatie - Training
  • Management Trainee
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 27.10.2023
    Remote work: On-site





     

    Esti pregatit sa-ti duci cariera la urmatorul nivel? Daca esti la inceputul carierei sau iti doresti sa faci o schimbare, te asteptam la workshop-ul practic Allianz Services Romania unde Ioana, Senior Talent Acquisition Consultant si Elena, Controlling and Portfolio Management Lead iti vor arata cum sa-ti faci un CV de succes si te vor ajuta sa navighezi in urmatorul tau proces de angajare!

     

    Topic-uri:

    • Cum sa-ti evidientiezi abilitatile in CV & exemple practice
    • Cum sa raspunzi la cele mai frecvente intrebari din cadrul unui interviu precum ““Spune-mi despre tine”, “De ce ar trebui sa te angajam?” si “ Care sunt punctele tale tari si punctele tale slabe?”
    • Q&A cu recrutorul si managerul angajator, pionii principali din procesul de angajare.


     

     Accesul in cadrul sesiunii este GRATUIT, dar locurile sunt LIMITATE.



     

    πŸ“ Unde are loc evenimentul?

    Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Bucuresti







    Buna tuturor, ma numesc Ioana si de 2 ani fac parte din echipa de recrutare Allianz Services Romania, iar de peste 6 ani activez in domeniul recrutarii. Fie ca sunteti la inceput de drum sau va doriti o schimbare in cariera, va astept sa povestim mai multe despre procesul de recrutare, atat din perspectiva recrutorului cat si a managerului, atat in evaluarea unui CV, cat si in timpul unui interviu.





    Salut, sunt Elena si am o experienta de 8 ani in industria de servicii financiare, iar acum 2 ani m-am alaturat echipei Allianz Services Romania. Te astept la sesiunea de cariera unde va vom impartasi din experienta noastra, te vom ajuta sa parcurgi mai usor interviul de angajare  cu exemple practice si iti vom raspunde la curiozitati.






    Allianz Services este mandru sa serveasca si sa faca parte din Allianz Group, unul dintre cei mai importanti asiguratori si manageri de active din lume. Amprenta noastra globala puternica, cu aproximativ 6000 de angajati, ne permite sa deblocam intregul potential pentru oferirea unei experiente superioare a clientilor in cadrul Grupului.

    Mai mult, Allianz Services Romania este o platforma de servicii a grupului Allianz, care imbunatateste si ruleaza operatiunile, da un impuls productivitatii, creeaza experienta superioara clientilor si contribuie la transformarea Grupului, prin furnizarea de servicii de calitate superioara: Actuarial, Afaceri financiare, Inginerie operationala, Servicii profesionale si Servicii de resurse umane si guvernare.



    De ce sa participi la sesiunea de cariera?



    πŸ‘¨‍πŸ’Ό Te intalnesti direct cu reprezentantii companiei;


    πŸ—£  Faci cunostinta cu persoane la fel de pasionate ca si tine;


    😎 Iti dezvolti soft skill-urile alaturi de specialisti in acest domeniu;


    🎁Participa la sesiunile de cariera si castiga un Incarcator Wirelss 3 In 1, Qi Fast Charger. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de feedback de la una dintre sesiunile de cariera si vei fi inscris in extragerea pentru Giveaway.




    Ne vedem la Sala Palatului!




     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Allianz Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Allianz Services >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (143)