Inscrie-te la Angajatori de TOP BUCURESTI - 25 - 26 Octombrie 2019

Companie: Inscriere Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Banci
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 15.09.2019
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.

  Inscrie-te la Angajatori de Top Bucuresti cu doar 3 click-uri!

  Daca inca nu ai un cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa completezi un scurt formular sau sa iti importi datele direct din Facebook sau Linkedin.
  Daca ai deja cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa te loghezi si sa te inscrii.


  Inscrie-te la cel mai mare targ de cariera din aceasta toamna si profita de:


    

  130 dintre cei mai doriti angajatori
  ti-au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Unul dintre cele 6000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!
  Zecile de workshop-uri de cariera si conferinte
  te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii de IT au posibilitatea de a participa la a 11-a editie TechTalks Bucuresti (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte)
  Interactiunea directa cu angajatorii iti ofera posibilitatea sa obtii jobul dorit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata si frendly de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat.
   


  De ce mai ai nevoie si de CV-ul Barcode?
  Cu un singur exemplar poti aplica la toate joburile de interes pentru tine, iar cand iti actualizezi CV-ul de pe Hipo, modificarile vor ajunge automat si la angajator.   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Inscriere Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Inscriere Angajatori de TOP >>