Inscrie-te la Angajatori de TOP BUCURESTI - 5 - 6 Aprilie 2019

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la Angajatori de TOP BUCURESTI - 5 - 6 Aprilie 2019 active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Banci
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 08.04.2019


  Inscrie-te la Angajatori de Top Bucuresti cu doar 3 click-uri!

  Daca inca nu ai un cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa completezi un scurt formular sau sa iti importi datele direct din Facebook sau Linkedin.

  Daca ai deja cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa te loghezi si sa te inscrii.


  Inscrie-te la cel mai mare targ de cariera din aceasta toamna si profita de:


     
  130 dintre cei mai doriti angajatori
  ti-au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Unul dintre cele 6000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!  Zecile de SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii de IT au posibilitatea de a participa la a 10-a editie TechTalks Bucuresti (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte)  Interactiunea directa cu angajatorii iti ofera posibilitatea sa obtii jobul dorit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata si frendly de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat.


   
  Descarca Ghidul gratuit "Devino turist in Orasul Joburilor" si afla care sunt motivele pentru care ar trebui sa participi la Angajatori de TOP, cum va evolua numarul angajatilor in 2019, dar si care este topul industriilor si companiilor cu cele mai multe joburi din cadrul evenimentului.

  De ce mai ai nevoie si de CV-ul Barcode?

  Cu un singur exemplar poti aplica la toate joburile de interes pentru tine, iar cand iti actualizezi CV-ul de pe Hipo, modificarile vor ajunge automat si la angajator.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>