Inscrie-te la Angajatori de TOP BUCURESTI - 26 - 27 Octombrie 2018

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la Angajatori de TOP BUCURESTI - 26 - 27 Octombrie 2018 active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Banci
 • Internship
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 29.10.2018


  Inscrie-te la Angajatori de Top Bucuresti cu doar 3 click-uri!
   
  Daca inca nu ai un cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa completezi un scurt formular sau sa iti importi datele direct din Facebook sau Linkedin.
   
  Daca ai deja cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa te loghezi si sa te inscrii.
   
   
  Inscrie-te la cel mai mare targ de cariera din aceasta toamna si profita de:


       130 dintre cei mai doriti angajatori ti-au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Unul dintre cele 6000 de joburi pentru  profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!       Zecile de SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii  de IT au posibilitatea de a participa la a 9-a editie TechTalks Bucuresti (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte)


        Interactiunea directa cu angajatorii iti ofera posibilitatea sa obtii jobul dorit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata si frendly de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat.


      Ghidul Gratuit "Angajatori vs. candidati. Despre perspectivele salariale ale acestui an si top tehnici de negociere a salariului"– acesta iti va prezenta o paralela intre estimarile angajatorilor cu privire la evolutia salariilor si asteptarile salariale pe care le au canditatii cu profil Business, Tehnic si Uman. De asemenea, Ghidul iti ofera cateva exemple de tehnici de negociere pe care ar trebui sa le adopti in momentul in care iti doresti o crestere de salariu.

  De ce mai ai nevoie si de CV-ul Barcode?

  Cu un singur exemplar poti aplica la toate joburile de interes pentru tine, iar cand iti actualizezi CV-ul de pe Hipo, modificarile vor ajunge automat si la angajator.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>