Top Companii
cu Cele Mai Puternice
Culturi OrganizationalePreferintele profesionale se schimba, la fel si tendintele din piata muncii! In 2024, cultura organizationala este in centrul atentiei!

Tu te-ai intrebat cum arata angajatorul ideal pentru care iti doresti sa lucrezi? Ultimele studii au aratat ca 45% dintre respondentii pun accentul pe mediul de lucru prietenos de la job, in timp ce 44% dintre acestia afirma ca echilibrul dintre viata personala si cea profesionala reprezinta un factor decisiv in alegerea angajatorului potrivit.

Pentru ca ne dorim sa descoperi cele mai bune oportunitati de cariera care se potrivesc nevoilor tale, ti-am pregatit o selectie variata de companii de top din Romania care construiesc activ cel mai bun mediu de lucru pentru angajatii lor! Afla acum care sunt acestea si descopera alaturi de cine poti ajunge mai aproape de cariera ideala!

Bosch Timisoara

Ne face o deosebită plăcere să știm că suntem parte din categoria angajatorilor apreciați în domeniul Business prin prestarea serviciilor interne oferite Grupului Bosch și clienților nostri.

Anul acesta ne propunem noi obiective îndrăznețe de dezvoltare a centrului de servicii din Timișoara. Chiar și în condițiile unor trenduri mai puțin încurajatoare pe piața muncii, Bosch Timișoara își menține strategia de creștere în Timișoara, cu accent pe inovație prin tehnologie si digitalizare, dar și pe calitatea ridicată a serviciilor oferite clienților.

Cum vom reuși să atingem aceste obiective de creștere si performață?

Desigur, doar prin investiție constantă în dezvoltarea profesională a angajaților, în susținerea unui mediu de lucru colaborativ, prin crearea oportunităților de conectare și de celebrare a succesului în echipă.

În primele 3 luni, fiecare coleg nou beneficiază de un proces de onbording complex, care îl ajută să se familiarizeze pe de o parte cu amosfera și cultura organizațională, dar totodată să aibă acces ușor și rapid la platformele de învațare și materialele de training de care are nevoie să devină independent și autonom.

Prioritatea Bosch de a pune angajații pe primul loc – „People matter” – face posibilă dezvoltarea unor programe de training și dezvoltare profesională extensive pe parcursul carierei la Bosch. Pe lângă trainingurile tehnice specifice activității noastre, punem la dispoziția colegilor programe de Coaching/Mentoring, Wellbeing, Personal effectiveness, dar și access gratuit la platforme de self learning pentru a avea cât mai multă flexibilitate și autonomie în consolidarea abilitaților necesare performanței.

Flexibilitatea rămâne un factor cheie în compania noastră, de la multitudinea de beneficii adaptabile nevoilor personale, la facilitarea modului de lucru remote-office, echilibrând viața profesională și cea personală, care contribuie la bunăstarea și satisfacția angajaților noștri.

Te așteptăm să ni te alături pentru a face parte din povestea noastră de succes!
 

Continental

La Continental, colegii noștri sunt motivați de pasiunea lor de a face o diferență semnificativă în lume, atât pentru familiile și prietenii lor, cât și pentru ei înșiși.

În compania noastră, vei avea șansa să lucrezi cu tehnologii și produse inovatoare, vei avea libertatea și vei fi susținut să îți pui în practică ideile creative, care să contribuie la dezvoltarea autovehicului viitorului.

Vino să lucrezi alături de colegii noștri care inițiază proiecte ce dau tonul în industrie, abandonând cărările bătătorite și definind viitorul mobilității cu diferitele lor idei și talente.

Flex Romania

Flex creează produse extraordinare pentru clienţi, care aduc valoare şi îmbunătăţesc vieţile oamenilor. Comunitatea Flex Timişoara e activă de peste 20 ani, fiind formată din peste 3.500 de angajaţi care lucrează în 6 clădiri pe o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi. Produsele noastre sunt construite pe 25 de linii SMT şi 1 linie proto. Folosim soluţii inovatoare create de ingineri cu experienţă în automatizare şi design de asamblare în industria de electronice. 
Scopul nostru este să fim partenerul de încredere în industria de electronice, datorită experienţei acumulate şi produselor pe care le-am creat pentru parteneri globali din automotive, medicină, infrastructură şi comunicare. Ne mândrim cu echipele de profesionişti care contribuie la succesul nostru.
Respectul, corectitudinea, integritatea şi cinstea sunt valorile Flex pe care le aplicăm în toate interacţiunile companiei, mai ales în relaţiile cu angajaţii şi colegii noştri. 

MAHLE

Împreună punem lumea în mișcare – și facem acest lucru de peste 100 de ani. Pasiunea noastră pentru tehnologie ne-a ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi: un partener de dezvoltare și un furnizor de sistem pentru industria auto de largă recunoaștere internațională. În activitatea noastră, la MAHLE urmărim obiectivul de a face mobilitatea mai eficientă, mai ecologică, mai confortabilă și mai economică. În cadrul strategiei noastre duale, lucrăm atât la motorul cu combustie inteligentă pentru utilizarea hidrogenului și a altor combustibili nefosili, precum și la tehnologii pentru pilele de combustie și electromobilitate.
Valorile noastre creează un cadru propice unei cooperări respectuoase. În același timp, aceasta conduce către fundamentul excelenței noastre tehnologice.

Principalele fundamente sunt:

  • Responsabilitate individuala - În calitate de angajat contribuiți activ la succesul companiei și vă asumați această responsabilitate. Cultura noastră de leadership promovează acțiuni independente. Pentru noi cooperarea colegială este esentiala pentru a obține un succes comun.
  • Internationalitatea - Proiectele internaționale fac parte din viața noastră de zi cu zi. Schimburile directe dintre locatii gândirea și interacțiunea reciprocă sunt cheia succesului nostru.
  • Diversitate - La MAHLE apreciem diversitatea angajaților noștri și promovăm un mediu de lucru bazat pe respect și favorabil incluziunii. Pentru noi, perspectivele, experiențele și ideile unice ale fiecărui angajat sunt esențiale pentru inovare și performanță. Din acest motiv, ne străduim să creăm o atmosferă care să îl stimuleze pe fiecare angajat să își atingă potențialul maxim
  • Competența - Angajații noștri sunt experți în ceea ce privește tehnologia. În calitate de companie de top, avem cel mai larg portofoliu de produse din industrie. Fiind parte a unei rețele mondiale, dezvoltăm noi soluții pentru mobilitatea modernă. Formarea continuă și transferul de cunoștințe garantează că angajații noștri își pot exploata potențialul într-un mod concret și se pot dezvolta.
  • Perspective - Apreciem tradiția și ținem cont de mărimea companiei noastre. Sentimentul unei afaceri de familie, combinat cu o varitate internațională a unei corporații majore, ne creează o atmosferă de lucru apreciativă și un sentiment de securitate. Gândirea și acțiunile strategice pe termen lung constituie o parte integrantă a filozofiei noastre corporatiste.

În calitate de companie care operează la nivel global, ne asumăm responsabilitatea pentru oameni nostrii și pentru mediu. Ne străduim în mod constant să îmbunătățim și mai mult: În relatie cu activitatea noastră de bază și rolul nostru de jucător social. Fundația MAHLE sprijină mai mult de 150 de proiecte caritabile în fiecare an în domeniul sănătății, îngrijirii copiilor, educației, culturii și agriculturii.

Ursus Breweries

Suntem cel mai mare producător de bere din România, cu un portofoliu de mărci puternice, pe care le iubesc milioane de români. Suntem mandri ca una din trei beri vandute in Romania face parte din portofoliul nostru.

 

Ursus Breweries e despre pasiunea pe care o punem zi de zi în munca noastră, despre ocazia de a crește și de a ne dezvolta și despre prieteniile pe care le legăm cu colegii noștri.

Fie că vorbim de colegii din fabricile noastre (din Brașov, Buzău, Cluj-Napoca și Timișoara), din depozite, de pe teren sau din sediul central din București, povestea Ursus Breweries e împletită cu povestea fiecărui om din echipa noastră.

În cadrul Ursus Breweries punem accent pe oamenii din echipă. Știm că ei sunt cheia succesului nostru. Așa cum fiecare ingredient din berile noastre este ales cu atenție, la fel de important este și fiecare coleg din companie.

Suntem primul producător de bere din România care a obținut certificarea ”Top Employer” timp de 3 ani consecutiv, datorită abordării care pune pe primul plan experiența angajaților.

Ca lider de piață, împărtășim mentalitatea de învingători și suntem profesioniști adevărați.

Te sprijinim să te dezvolți cu programe de Learning & Development, oportunități în carieră locale și internaționale, beneficii diverse, programe de mentorat & coaching, programe pentru absolvenți, programe de well-being, un mediu de lucru prietenos.
 

Celebrăm și respectăm diferențele care ne fac unici, pentru că ele fac orice colaborare mai frumoasă, ajută la crearea unor legături cu sens și ne permit să inovăm și să avem un impact pozitiv în comunitățile în care activăm.

Dacă îți dorești să aduci la viață berile iubite de milioane de români, ești o persoană implicată, care pune pasiune în ceea ce face, are inițiativă și îi place să lucreze în echipă, înseamnă că Ursus Breweries reprezintă drumul tău spre succes.

 

Ne-am bucura să vii să scrii și tu povestea alături de noi!

Vitesco Technologies

Vitesco Technologies reunește expertiza deplină a tehnologiilor de propulsie. Scopul companiei este de a dezvolta tehnologii inovatoare și eficiente de electrificare pentru toate tipurile de vehicule. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, sisteme electronice de control al motorului și sisteme electronice de putere pentru vehicule hibride și electrice cu baterie. În plus, gama de produse numără sisteme electronice de control, senzori și actuatoare, precum și soluții pentru post-tratarea gazelor de evacuare. Vitesco Technologies integrează soluții inovatoare și eficiente de sisteme de propulsie pentru astăzi și mâine și pentru toate tipurile de vehicule. Aplicând principii inteligente precum scalabilitatea și modularitatea, acoperim cerințele mașinilor, vehiculelor comerciale și vehiculelor pe două roți, precum și noilor concepte de mobilitate. Datorită sistemelor și componentelor inteligente pentru motoarele electrice, hibride și cu combustie, Vitesco Technologies face ca sistemele de propulsie să fie curate, eficiente și accesibile.

Pozițiile din cadrul companiei sunt la fel de complexe, pe cât este și activitatea, însă în același timp sunt extrem de interesante și generează satisfacția de a vedea că munca ta are impact în evoluția mobilității din întreaga lume. Suntem entuziasmați să lucrăm cu oameni dedicați și talentați, alături de care vom dezvolta soluțiile viitorului. Dacă ești pregătit(-ă) să te implici, să înveți zilnic ceva nou și să abordezi noi provocări tehnice, te așteptăm în echipă!

Topband Smart Europe Company Limited S.R.L

La Topband cultura este in centrul atentiei, un simbol al calitatii modului de a lucra in echipa noastra. Ne bucurăm de un mediu cultural prosper, un punct comun în care se intersectează moduri de a gândi care au diferentele lor, două produse specifice a două culturi bogate si pline de elemente deosebite pe care noi le aducem impreuna. Și obținem calitate nu numai în sensul muncii, al produselor, proceselor și organizării excelente, lucrăm ca o echipă în care unitatea și varietatea sunt cheile succesului.

ZF Group

ZF Group este o companie de tehnologie la nivel global care furnizează sisteme pentru autoturisme, autovehicule comerciale și tehnologie industrială care fac posibilă generația următoare a mobilității. ZF Group permite autovehiculelor să aibă o viziune, un mod de gândire și de acționare. Cu aproximativ 165,000 de angajați în întreaga lume, compania își desfășoară activitatea în 168 locații din 32 de țări. În România, ZF Group are aproximativ 5.000 de angajați în șase locații: București, Timișoara, Roman, Oravița, Lupeni și Marghita.

ZF Group înseamnă implicare personală și individuală cu focus pe angajați și echipe. Ne asigurăm că cei mai buni angajați sunt la locul potrivit în momentul potrivit și promovăm leadership-ul calitativ, diversitatea și spiritul de echipă.

ZF Way” e ghidul nostru având la bază următoarele principii:

  • Passion: Acționăm cu inspirație și emoție pentru dezvoltare personală și profesională!
  • Anticipation: Gândim proactiv și acționăm inovativ!
  • Diversity: Acționăm că o echipa și ne focusăm pe avantajele diverselor mentalități, idei și regiuni geografice!
  • Empowerment: Contribuim pozitiv la creșterea mediului organizațional și dezvoltarea echipei!
  • Accountability: Ne asumăm responsabilitatea propriilor acțiuni!”