Cariera 360 - un podcast Hipo.ro @ Angajatori de TOP

Cea Mai Sigura Investitie in 2023 la Care Probabil Nu Te-ai Gandit





 
”Cred ca cea mai buna investitie pe care poti sa faci este investitia in tine pentru un motiv foarte simplu, atata vreme cat esti sanatos si functional, ce ai investit in tine iei cu tine oriunde te-ai duce”

Vezi aici cele mai noi joburi.

Bine ai revenit la un nou episod de cariera 360, podcast-ul hipo.ro. unde dezbatem toate intrebarile tale legate de cariera, dar si despre succesul tau, atat profesional, cat si personal.


Astazi discutam despre cea mai sigura investitie pe care o poti face si cu cine am putea tine aceasta discutie, daca nu cu un coach financiar de renume. El este Cornel Ionescu, trainer si coach financiar la Banometru.


In ultimul timp auzim multe vorbe despre criza economica, companii mari care isi reduc numarul de angajati, despre ce faci cu banii si care sunt cele mai bune investitii pe care le poti face. Poti afla toate aceste raspunsuri cu ajutorul unui specialist in domeniul financiar.


1.    Investitia in tine

Investitia in tine poate reprezenta o investitie in sanatatea ta, sa faci miscare si sa mananci sanantos sau o investitie in cresterea veniturilor tale. In prima parte a vietii ajuta foarte mult sa investim in asa fel incat venitul nostru activ sa creasca din ce in ce mai mult. Invatarea continua este importanta si trebuie sa fie alaturi de noi pe tot parcursul vietii pentru a ne dezvolta skillurile care ne produc venit.


2.    Cresterea valorii in companie

Daca urmezi primul pas, investitia in tine, mai mult ca sigur iti va creste si valoarea in cadrul companiei. Skillurile pe care le-ai dobandit prin educatie si traininguri vor putea fi puse in valoare in diversele taskuri de la locul de munca. Productivitatea si eficienta ta vor creste si in acest fel vei aduce din ce in ce mai multa valoare companiei, lucru ce se va resimti si in salariul tau.


3.    Obiectivele SMART

Una dintre cele mai intalnite este metoda SMART: specific masurabil, posibil de atins, relevant si incadrat intr-un interval de timp. Pentru a-ti atinge acest obiectiv, ai nevoie de o strategie bine definita si de o planificare adecvata. Acest lucru poate presupune economisirea unei anumite sume de bani in fiecare luna sau gasirea unor surse suplimentare de venit care sa te ajute sa atingi acest obiectiv. Daca te afli in prezent intr-o situatie in care nu indeplinesti conditiile necesare pentru a atinge venitul dorit, ar trebui sa identifici actiuni concrete pe care le poti intreprinde in fiecare zi pentru a te apropia de obiectivul tau.


Urmareste intreg podcastul pentru a afla toate aceste detalii!
 
 
 

LinkedIn