Noutati @ Angajatori de TOP

How to Angajatori de TOP


 
Orasul Joburilor s-a pregatit temeinic pentru a primi aventurieri dornici de a-si explora potentialul profesional. Toate obiectivele turistice, impreuna cu ghizii sunt gata sa intampine exploratorii si sa-i indrume in calatoria lor spre destinatia mult visata: cariera potrivita.
 

Angajatori de TOP revine sub forma de Oras al Joburilor ca punct de plecare pentru toate nevoile participantilor. Fie ca esti in cautarea unui job sezonier, al carierei mult visate sau doar vrei sa afli care mai sunt trend-urile in materie de job-uri in 2019, Angajatori de TOP raspunde si se pliaza pe cerintele, preferintele si curiozitatile participantilor din 2006.

Eveniment de traditie, ajuns la a 14-a editie in Timisoara si a 27-a in Bucuresti te pune fata in fata timp de 2 zile cu 200 de companii si peste 9000 de oportunitati de cariera.

Daca vrei sa te bucuri de experienta Angajatori de TOP, iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te asigura ca esti pregatit de eveniment:

1. Creeaza-ti contul hipo.ro, daca nu ai unul deja si inscrie-te la unul dintre evenimente aici.
 
2. Actualizeza-ti si completeaza-ti CV-ul in proportie de minim 50%, descarca-l in format BarCode si vino cu el pe telefon sau printat.
 
3. Informeaza-te cu privirile la companiile participante, stabileste-ti un shortlist cu cele care iti atrag atentia, uita-te la pozitiile disponibile si la domeniile in care vrei sa iti gasesti un viitor parcurs profesional.
 
4. Identifica ce iti doresti cu adevarat de la viitorul tau job: fie ca vorbim despre programul de lucru, beneficiile pe care le ofera compania, colectivul sau pozitionarea sediului, toate acestea reprezinta aspecte pe care le poti discuta cu angajatorii. Ar fi indicat sa prioritizezi companiile care se pliaza pe nevoile tale deoarece timpul este limitat.
 
5. Informeaza-te despre mediul de lucru al companiilor, cauta pe retelele sociale cat mai multe informatii despre activitatile de la birou, teambuilding-uri, actiuni sociale, traininguri si gandeste-te daca ai vrea sa faci parte din comunitatea respectiva.
 
6. Nu uita ca la Angajatori de TOP te punem in legatura directa cu reprezentati ai companiilor, asa ca pregateste-ti o lista de intrebari clare prin care sa capeti raspuns la toate curiozitatile si incearca sa iti pui in vedere toate calitatile.
 
7. Aplica scanand CV-ul BarCode la fiecare companie potrivita pentru tine si astfel esti automat introdus in baza de date a angajatorului. In plus, daca scanezi CV-ul BarCode la minim o companie dintre cele prezente esti inscris in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 vouchere eMAG de 1000 RON. Mai multe detalii aici.
 
8. Nu rata niciun eveniment din cadrul Angajatori de TOP! Workshop-urile de Cariera abordeaza teme precum Public Speaking, Personal Branding, Work – Life Balance, Time management si nu numai, iar daca esti pasionat de IT evenimentul TechTalks te asteapta cu ultimele tendinte in materie de AI & Machine Learning, Smart Everything, Emerging Tech, RPA.


Vino la Angajatori de TOP pentru a trai o experienta diferita de angajare. Vibe-ul friendly si relaxant te vor ajuta sa te faci remarcat cu usurinta, iar emotiile si tracul vor disparea imediat cum incepi sa interactionezi cu angajatorii.

Cel mai mare targ de joburi din Romania te asteapta sa-l explorezi! Vino la Angajatori de TOP!
 

Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn