Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP City Pass - Descarca CV BarCode

City break-ul in Orasul Joburilor, Angajatori de TOP se apropie si pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Inainte sa pleci in calatorie, asigura-te ca ti-ai facut un itinerariu detaliat, ai formulat clar intrebarile pentru ghizi si nu in ultimul rand, ti-ai luat City Pass-ul pentru eveniment .


Ce este un City Pass?

Orice City Pass este facut pentru a-ti oferi acces mai rapid  la nenumarate obiective turistice si posibilitatea de a nu rata nicio oportunitate in orasul pe care il vizitezi.

City Pass-ul din Orasul Joburilor este putin mai deosebit, acesta contribuie la eficientizarea procesului de recrutare al companiilor in care ti-ar placea sa activezi, reducand la doar cateva secunde modul in care aplici pentru un job. Imbinat cu entuziasm si intrebari bine gandite, acest City Pass te aduce incredibil de aproape de jobul mult visat.
 

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unui City Pass?

  1. Fa-ti check-in-ul – Inscrie-te pentru a putea explora Orasul Joburilor: Angajatori de TOP Timisoara sau Angajatori de TOP Bucuresti
     
  2. Pregateste city pass-ul  – Actualizeaza-ti CV-ul si descarca-l in format Barcode

Completeaza-ti CV-ul de pe Hipo.ro in proportie de minim 50% si vei putea sa il descarci in format BarCode. Acesta te ajuta sa ai acces simplu si rapid la toate oportunitatile pe care le pun la dispozitie cele 200 de companii si sa fii introdus automat in baza de date a acestora, fiind astfel mult mai aproape de jobul mult dorit. Daca intampini probleme in a descarca CV-ul BarCode pe telefon, poti veni si cu el printat.

Ti-am pregatit si un video in care iti explicam  pas cu pas cum il poti obtine.

 
 DESCARCA CV-UL BARCODE
 
3. Prezinta-l si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele prezente
 
Stim ca Orasul Joburilor este doar punctul de plecare, asa ca Angajatori de TOP te pregateste pentru urmatoarea aventura. Scanand CV-ul BarCode la cel putin o companie dintre cele prezente esti automat introdus in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 vouchere eMAG de 1000 RON. Mai multe detalii aici.
 

Vino cu prietenii la Angajatori de TOP pentru a stabili impreuna destinatia carierelor voastre!
 

Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn