Noutati @ Angajatori de TOP

Concurs - Orasul Joburilor se deschide



 
Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din tara, ce reuneste peste 70 de companii in Timisoara si 130 de companii in Bucuresti revine in aceasta toamna si te premiaza cu 3 vouchere eMAG in valoare de 1000 RON.

Fie ca iti doresti sa-ti gasesti un program de internship, trainee, job part-time sau full-time, la Angajatori de TOP poti profita de cele peste 3000 de oportunitati disponibile in Timisoara si 6000 in Bucuresti, potrivite fiecarui nivel de experienta: entry, middle sau senior.

Daca esti profesionist, student sau tanar absolvent esti asteptat la targul de cariera Angajatori de TOP. In cadrul evenimentului iti punem la dispozitie elementele de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera dorita: companii de top, o diversitatea de joburi, interactiune directa cu angajatorul, programe de internship & trainee, workshop-uri pentru dezvoltarea ta personala si profesionala, consiliere.

Alege sa dai startul in cariera sau sa faci o schimbare la editia de toamna a targului. Job-ul tau ideal exista. Gaseste-l la Angajatori de TOP.

 

Iata ce trebuie sa faci pentru a intra automat in cursa pentru unul dintre cele 3 vouchere eMAG in valoare de 1000 RON:


1. Inscrie-te in perioada:
 
13 Septembrie - 18 Octombrie 2018 - Angajatori de TOP Timisoara
  

13 Septembrie - 25 Octombrie 2018 - Angajatori de TOP Bucuresti 


2. Actualizeaza-ti si descarca-ti CV-ul in format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele prezente.

 

Timisoara
 
Bucuresti

19-20 Octombrie  
 

 26-27 Octombrie 
 

Centrul Regional de Afaceri
 

Sala Palatului  
 
 
Persoanele care se inscriu la targul de cariera Angajatori de TOP din Timisoara sau Bucuresti, isi completeza CV-ul in proportie de cel putin 50%, il descarca in format Barcode in perioada 13 septembrie - 25 octombrie si il scaneaza la cel putin una dintre companiile prezente la eveniment, pot castiga premiile puse in joc.

CV-ul Barcode te ajuta sa aplici simplu si rapid la toate joburile ce te intereseaza din cadrul targului si esti introdus automat in baza de date a companiilor preferate. Astfel, esti cu un pas mai aproape de jobul ideal. Tot ce trebuie sa faci este sa aloci cateva secunde pentru a-l descarca.

Premiul pus in joc la editia din toamna a targului Angajatori de TOP iti ofera libertatea de a alege in ce-ti doresti sa investesti. Pot fi carti care te vor ajuta in cariera, gadgeturi cool, un telefon, unul sau mai multe outfit-uri pentru interviuri sau pentru prima zi la noul job.  

 
Jobul tau ideal exista. Gaseste-l la Angajatori de TOP pe 19-20 octombrie in Timisoara sau pe 26-27 octombrie in Bucuresti.

Fa-ti un CV de nota 10 si inscrie-te la eveniment. Companiile sunt nerabdatoare sa te cunoasca si sa-ti ofere jobul ideal!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.

LinkedIn