Noutati @ Angajatori de TOP

BCR iti ofera oportunitatea de a-ti fructifica potentialul la Angajatori de TOP


Care sunt elementele care va diferentiaza de celelalte companii din aceeasi industrie (proiecte, activitati interne, tehnologii utilizate etc.)

In BCR am dezvoltat in ultimii ani proiecte care ne diferentiaza pe piata, si in acelasi timp, ofera angajatilor un grad de motivare care ii ajuta sa atinga performante deosebite.

Printre proiectele noastre, in cadrul Diviziei Retail, implementam deja de 3 ani Programul de certificare al colegilor care interactioneaza direct cu clientii banci, oferindu-le solutii atat in domeniul de creditare, cat si in aria operationala.

De doi ani, derulam cu mare succes programul Scoala de bani, care ofera educatie financiara tuturor celor interesati, copii si adulti, deopotriva. Scoala de bani pe roti (FLIP) este un program care se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 14 ani, oferind educatie financiara prin ateliere interactive. Sustinem, de asemenea, cursuri in scoli, facultati, sucursale si la sediile clientilor, unde colegii nostri, Profesori de Educatie Financiara, ii invata pe participanti sa isi gestioneze atent bugetul. Pana acum, 50.000 de tineri (7-25 de ani) si 40.000 de adulti au participat la cursurile Scolii de bani.

Credeti ca in Romania exista un deficit de oportunitati pentru studentii care vor sa castige experienta profesionala? Daca da, cum luptati impotriva acestor tendinte, prin ce programe?

Ne bucuram sa vedem in piata tot mai multe companii care dezvolta continuu programe pentru tineri. De la internship-uri pe durata verii, la program flexibil, part time, pentru a putea ajunge si la cursuri, este evident ca firmele competitive din piata au inteles importanta de a crea programe pentru acestia, oferindu-le celor la inceput de drum profesional sansa si sa invete si sa se formeze.

BCR a inteles inca de acum 10 ani aceasta nevoie si a creat programul Learn @ BCR pe care il dezvoltam constant an de an. Mai mult, in diverse arii de activitate, am creat Academiile BCR, unde descoperim potentialul tinerilor la inceput de drum profesional.

In cadrul programului IT Academy am avut aproximativ 800 de aplicanti, iar tinerii deveniti Interni au mentori, care ii sprijina si ii incurajeaza sa participe la proiecte complexe, dupa perioada initiala de training. In plus, beneficiaza si de un program flexibil, pentru a ajunge in acealsi timp si la cursurile de la facultate.  

Pentru Risk Academy am primit peste 100 de aplicatii. Colegii selectati au participat la workshop-uri, unde au invatat despre diferitele categorii de risc: operational, de piata, de lichiditate, fiind parte integranta din proiecte majore, la nivel de banca.

Descrieti-ne candidatul potrivit pentru voi 

Indiferent de aria in care ar urma se se angajeze, viitorul nostru coleg trebuie sa fie curios, energic si sa aiba rabdare pentru a invata si a se adapta la o organizatie complexa, asa cum este BCR. Aceasta complexitate vine atat din marimea organizatiei, cat si din natura specifica domeniului bancar. Un alt aspect important din aria de soft skills il reprezinta flexibilitatea, adaptabilitatea, dorinta de cunoastere, de dezvoltare profesionala & personala si de performanta. Mizam pe colegii interesati de mai multe arii din banca, ce doresc sa se implice in proiecte diverse si sa inteleaga sistemul bancar.



Care poate fi parcursul profesional al unui angajat in companie?

Daca iti doresti sa cresti, BCR iti ofera oportunitatea de a-ti fructifica potentialul. Dimensiunea si complexitatea companiei, alaturi de dinamica activitatilor, iti ofera acesta sansa sa te dezvolti, daca simti ca in rolul prezent ai obtinut toate informatiile de care aveai nevoie pentru a avea succes. Avem colegi care au facut schimbari preluand roluri la acelasi nivel ierarhic, dar care le ofera o mai mare vizibilitate in companie. Mai mult, avem si promovari fie in cadrul aceluiasi departament, fie in arii cu activitati relativ similare, unde nivelul de experienta deja acumulat reprezinta o valoare adaugata. Suntem deschisi si incurajam colegii curiosi, atenti la detalii si cu incredere in ei.

Ce inseamna performanta in cazul unui angajat la voi?

Avem standarde profesionale inalte in BCR si un proces de evaluare foarte bine definit. La noi, a fi performant echivaleaza cu reusita profesionala garantata oriunde in alta organizatie. Performanta in acest caz este un complex de responsabilitate, curaj, perseveranta, curiozitate si inovare. Odata implicat in viata profesionala, devii parte din BCR, iar noi iti oferim oportunitatea de a-ti descoperi potentialul atat in plan profesional, prin participarea la poiecte diverse, cat si social, prin implicarea in proiecte de voluntariat si activitati de CSR.

Hai sa ne cunoastem! Te invitam la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP pe 26-27 octombrie, la Sala Palatului!
 
In plus, vom sustine si SkillShop-ul Scoala de Bani – Independenta financiara se invata inca de la inceputul carierei, la care te asteptam cu drag vineri, 26 octombrie, de la 13.45. Participarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat!
 
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn