Noutati @ Angajatori de TOP

Jobul ideal te asteapta la Angajatori de TOP


Probabil te-ai intrebat cel putin o data Ce inseamna un job ideal? Si noi :) De multe ori in discutiile pe care le avem cu reprezentantii companiilor apare aceasta intrebare. Si de fiecare data incercam sa gasim cel mai potrivit raspuns astfel incat sa ne apropiem cat mai mult de ce inseamna un job ideal pentru tine si ceilalti candidati care participa la Angajatori de TOP. De aceea si mesajul cheie al evenimentului din aceasta toamna este in aceiasi directie: „Jobul tau ideal exista! Gaseste-l la Angajatori de TOP”.

In cadrul editilor din aceasta toamna, ne-am propus alaturi de peste 340 de companii sa te aducem mai aproape de a obtine un job ideal. Cum facem acest lucru? In primul rand rand prin organizarea celor 3 evenimente, primul care are loc in Timisoara, urmatorul in Bucuresti si cel de-al treilea va fi la nivel national , printr-o editie virtuala:
 
 
 
Cu o traditie de 12 ani pe piata din Romania, Angajatori de TOP este un eveniment de referinta, scopul fiind sa faciliteze interactiunea dintre tine si angajatori. Mai mult, in cadrul evenimentului poti aplica la o serie de joburi si sesiuni de dezvoltare personala si profesionala. Urmareste programul conferintelor si workshopurilor la care poti participa gratuit, in urma inscrierii tale.

Ce inseamna un job ideal?

Din perspectiva angajatorilor principalele 5 atribute care definesc un job ideal sunt: munca in echipă (74%), posibilitatea de a evolua profesional (69%), pasiune (56%), loc de munca motivant (55%) si provocator (54%).



O echipa unita va performa la potential maxim, iar dezvoltarea si performanta fiecarui membru se bazeaza pe modul in care interactioneaza cu ceilalti colegi. Incurajarea evolutiei profesionale alaturi de pasiune si un mediu de business provocator si motivant sunt aspecte care stau la baza unui job ideal, din perspectiva companiilor.

In ceea ce priveste beneficiile oferite de angajatori pentru a asigura un loc de munca ideal, companiile ofera angajatilor posibilitatea sa lucreze intr-o echipa cu colegi prietenosi (62%), oferirea unui manager care se preocupa de dezvoltarea profesionala (50%), recunoasterea si recompensarea performantelor (49%), schimb de experiente la nivel international (40%) si echilibru intre viata profesionala si cea personala (37%). Acestea sunt cateva dintre avantajele pe care le ofera pentru a se asigura ca au deschise joburi ideale in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP.



Cum te poti pregati pentru a obtine jobul ideal la Angajatori de TOP?

Este important sa te pregatesti inainte de a veni la unul dintre evenimentele Angajatori de TOP, sa fii motivat si sa stii ce iti dorestI, iar asteptarile tale sa fie realiste. La fel de important este modul in care ai redactat CV-ul. Daca ai nevoie de consiliere in cariera sau recomandari in privinta modului in care este redactat CV-ul, poti trece pe la standul CV Experts unde vei primi gratuit sfaturi valoroase din partea consultantilor in HR.

Si nu in ultimul rand, nu uita sa te inscrii online si sa vii cu CV in format BarCode. 

O parte dintre angajatorii pe care ii poti intalni la Angajatori de TOP sunt: Accenture, Adecco, Adient, Akwel, Allianz Technology, Auchan, Automatic Data Processing (ADP) Romania, AXI FINANCE IFN, B.Braun, Baneasa Shopping City, BCR, BeeSpeed, Berg Software, Bertrandt, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrrefour, CGI, Coca-Cola HBC Romania, Competence Call Center, Computer Generated Solutions Romania, Concentrix, Continental, Credit Agricole, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, DM Drogerie Markt, DXC Technology, Elektrobit, Endava, Ericsson, Exiger, Faulhaber Motors, Federal-Mogul Motorparts, Filtration Group, Flex, G2-Travel, Genpact, GOODYEAR, Grup Renault Romania, Harman, HELLA, Henkel, HP Inc, Huawei, Huf, Interdata ABS, Intralinks, IPSO, Ipsos Interactive Solutions, Kaufland România, Kimball Elektronics, L'Oréal Romania, Leroy Merlin, Lidl Romania, London Stock Exchange Group, Mahle, McDonald’s in Romania, Medicover, MHP – A Porsche Company, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Nobel, Nokia, Orange Romania, P&G, PayPoint, Philip Morris International, Plan.net, Playtika, Plexus, PORR Construct, ProCredit Bank, Prysmian, PTC, Raiffeisen Bank, Randstad Romania, RapidSolution Software, Reckitt Benckiser, Research Now SSI, Rewe Penny, Rompetrol KMG, Rossini Sleeve Technologies, SAP, Cegedim Service Center, Schlumberger, Schneider Electric, Société Générale European Business Services (SG EBS), SNC Lavalin, Stefanini, Sustainalytics, Team Extension, Teleperformance Greece, Teleperformance Romania, TELUS International Europe, Temenos Romania, Toluna, UniCredit Services, Veeam Software, Verint, WALTER GROUP Austria, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD etc.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn