Noutati @ Angajatori de TOP

CEGEDIM SERVICE CENTER cauta peste 100 de colegi pasionati de limba si cultura franceza



Cine suntem noi?

Facem parte din grupul Cegedim care a luat fiinta in anul 1969 in Franta. Suntem o companie inovatoare, prezenta world-wide, ce furnizeaza tehnologii si servicii specializate in gestionarea fluxurilor digitale din domeniul sanatatii si B2B, precum si in crearea de software pentru afaceri destinate cadrelor medicale si profesionistilor din diferite domenii de activitate.



Valorile grupului care anima actiunile echipelor de pretudindeni sunt: integritate, responsabilitate, orientare si angajament client si respect.

Bazandu-se pe expertiza detinuta pe piata romaneasca datorita entitatilor Cegedim Customer Information si Cegedim RX prezente in Romania de peste 20 de ani, grupul a luat decizia de a crea la Bucuresti noul sau centru de servicii, Cegedim Service Center.

Infiintarea Cegedim Service Center in 2017 s-a realizat in acord cu nevoile de crestere a activitatilor grupului si a tinut cont de competentele lingvistice si operationale recunoscute si de potentialul de talente din domeniile IT din Romania. Aceasta noua entitate a adus oportunitatea de a dezvolta noi activitati pentru clientii din Franta sau de a le continua pe cele lansate deja in celelalte tari in care grupul e prezent.



Esti curios sa afli cum se simt oamenii in echipa noastra?

Pentru noi oamenii sunt componenta de succes. De aceea, ne dorim ca toti cei care fac parte din echipa noastra sa isi gaseasca locul alaturi de noi, sa dispuna de tot ce le trebuie pentru a-si face jobul si sa aiba parte de un mediu de lucru placut, prietenos si dinamic, in care domina multiculturalitatea si proximitatea dintre manageri si echipe.

Fac parte din echipa Cegedim fiind Consultant HRIS. Munca mea este foarte motivanta: cautam in mod constant posibilitati de a imbunatati lucrurile si de a ne uni fortele pentru a inova si a produce produse de calitate, prezentand intotdeauna o atitudine invingatoare. Este o companie care ofera flexibilitate personala și profesionala. Ideile noastre sunt ascultate si luate in considerare, ceea ce ne permite sa crestem cu incredere si respect. Ajutorul reciproc este de asemenea prezent. Tipurile de proiecte la care lucram imi permit sa abordez in diferite feluri problemele tehnice pe care le avem de tratat si sa ma imbunatatesc in relatia cu clientii. Avand un echilibru intre munca si viata, este distractiv sa vii sa lucrezi in fiecare zi!
Anouar NAFTI – Consultant HRIS


Cegedim ofera un mediu in care toata lumea poate invata si creste intr-o atmosfera prietenoasa. Ceea ce ne distinge este ca fiecare angajat participa la succesul companiei. Sunt foarte bucuroasa ca am avut oportunitatea de a ma alatura echipei, pentru ca nu exista limite pentru crestere si am fost întotdeauna încurajata sa ma depasesc, sa-mi ameliorez competentele si sa-mi dezvolt noi abilitati. Tinand cont si de modul de a fi al managementului, ma simt si mai entuziasmata sa fac parte din aceasta echipa entuziasta și profesionista, sa ne impartasim cunoștintele si experientele pentru atingerea obiectivelor comune. In concluzie, aceasta este o experienta plina de iubire, de voie buna si de reusite!
Irina BADIU - Quality & Training Referent


La Cegedim am intalnit oameni draguti, pe de-o parte colegii mei care, pana in prezent, imi dau satisfactia de a ma regasi intr-o atmosfera foarte placuta, si, pe de alta parte, supervizorii care ne asculta si sunt atenti la noi si un manager care zambeste mereu si care cauta intotdeauna sa ne asigure confortul la locul de munca.
In ceea ce priveste munca, am urmat o formare de 2 saptamani cu o echipa de formatori din Franta, iar la sfarsitul acestei perioade am devenit destul de repede autonoma, fiind sustinuta sa continui sa invat, pentru a ma imbunatati in fiecare zi.
Pentru a rezuma, o atmosfera foarte placuta, cu o echipa dinamica si sunt bucuroasa ca fac parte din Cegedim.

Amita BERODES – Technicien Helpdesk Specialist



Ce pot sa spun este ca lunile petrecute in aceasta minunata echipa au fost de neuitat! Am intalnit oameni minunati care imi pot deveni usor prieteni si nu am decat cuvinte de lauda despre locatie! Sunt bucuroasa ca fac parte din aceasta echipa si am toate motivele sa spun ca aceasta perioada a fost si este o experienta foarte placuta!
Violeta MOISE – Health Insurance Support Officer



Sunt multe lucruri minunate de spus despre lucrul la Cegedim Service Center. Atmosfera pozitiva si destinsa este vizibila la
toate nivelurile. Este un bun loc in care sa iti desfasori activitatea, caci este o organizatie diversa, plina de oameni talentati, care se respecta si sunt respectati. Fac parte dintr-o echipa de colegi care impartasesc din experienta lor si lucreaza impreuna intr-un spirit de avantaj reciproc. Decizia de a ma alatura echipei s-a dovedit a fi una inteleapta pentru mine.
Irina DOBRE – Payroll Specialis




Inca de la interviu, Cegedim a lasat impresia unui grup multicultural unit, intr-un cadru familial, in cautare de colegi noi, din diferite tari si cu diferite culturi, care impartasesc valori similare. Dupa aproape 1 an de activitate sunt bucuros sa regasesc la baza Cegedim aceleasi valori, sustinute de fete noi. Cegedim este coperta povestii noastre, a asistentei tehnice din industria medicala, a lucrului in echipa si a placerii de a veni la birou. Aici intoarcem paginile impreuna!
Andrei ZAHARIA – Team-leader Helpdesk Specialist



Experiența mea in Cegedim este foarte buna pana acum. Am gasit oameni minunati, o atmosfera pozitiva si un mediu de lucru dinamic. Imi place ca in echipa mea ne sprijinim reciproc atunci cand este cazul si avem si suportul din partea managementului, care da dovada de etica in toate actiunile si deciziile luate. Daca ar trebui sa adaug ceva aici, ar fi poate nevoia unui program de lucru mai flexibil.
Cosmin RIPAN – Health Insurance Support Specialist



Cegedim imi aminteste de un citat: « Challenges are what make life interesting; overcoming them is what makes it meaningful ». Apreciez atitudinea prezenta, de « Yes, we can », atitudine ce s-a reflectat inclusiv asupra modului de gandire al oamenilor din cadrul companiei. Aici am gasit inspiratie pentru fi motivata, iar motivatia si increderea acordata m-au ajutat sa avansez pe aceasta pozitie in mai putin de 1 an alaturi de Cegedim.
Luminita DOBRE – Team-leader Health Insurance Support Specialist



Esti junior? Perfect! Ai deja experienta? Excelent ! Iata ce oportunitati ai alaturi de noi

Pentru studenti si proaspat absolventi avem un program de internship «SRH School: Apprendre un métier @ Cegedim»:

In vara anului 2018 am lansat primul program de internship in cadrul echipei Cegedim Service Center Romania – divizia Service Ressources Humaines (SRH). Acest program s-a desfasurat pe durata a 2 luni de zile, in perioada iulie – septembrie 2018, cu oprezenta de 6 ore/zi si am propus studentilor si tinerilor absolventi urmatoarele doua programe de stagiu:
  • Internship in payroll: descoperirea activitatii dintr-un departament de resurse umane, cu accent pe partea de salarizare si cu initiere in legislatia muncii specifica Frantei
     
  • Internship pe consultanta software: initiere in mentenanta evolutiva pe un software de tip HR, cu o prima etapa pe modulul de gestiunea acceselor in aplicatiile utilizate de divizia SRH a grupului
Propunem un program de formare care contine atat traininguri « in-class », dar si « on-the-job » alaturi de colegi cu experienta in domeniu. Pentru o experienta completa alaturi de noi, un plus valoare pentru ei si cariera pe care si-o construiesc, internii au fost alocati pe diferite proiecte. Ce au « castigat » din experienta alaturi de echipele noastre? Competentele operationale necesare desfasurarii activitatii pe care au fost alocati, capacitatea de a se adapta si de a lucra in echipa, abilitatea de a-si organiza activitatea pentru a obtine rezultate.

Finalul internshipului a venit cu feedback-uri pozitive din partea tuturor stagiarilor, ei spunandu-ne ca a fost o perioada foarte frumoasa, ca au invatat multe si ca ar trebui sa continuam cu astfel de programe. Mai mult decat atat, 5 dintre cei care au participat fac parte din echipa noastra si suntem mandri ca au acceptat provocarea de a ne deveni colegi pe termen lung !

Vom urma sfatul primei generatii de absolventi ai internshipului « SRH School: Apprendre un métier @ Cegedim » si la finalul anului universitar 2018-2019 vom lansa un nou astfel de program la care ii incurajam pe studenti sa aplice si sa ne descopere, cu tot ceea ce insemnam noi, Cegedim Service Center: o echipa dinamica, un mediu convivial si prietenos si colegi deschisi sa impartaseasca din cunostintele si experienta lor profesionala! Urmariti-ne si veti afla noutati!


 
  • Fie ca esti junior sau senior pe piata muncii, te ajutam sa iti pui in valoare competentele si iti construim un parcurs de cariera :
In functie de competentele pe care le detii deja, dar si de cele pe care le poti capata in timp alaturi de noi, propunem candidatilor si potentialilor viitori colegi un traseu de cariera adaptat lor si dorintelor de dezvoltare declarate si constatate.



Ti-am starnit interesul? Poti aplica aici.

Ne poti urmari si pe retelele sociale astfel :

 
 
Pentru prima data la targul Angajatori de TOP, te asteptam la workshopul « Branza, vin si ponturi pentru un interviu cu un angajator francez ». Vino sa descoperi cum originea unui angajator isi pune amprenta pe cultura organizationala. Dar si cum sa reusesti la un interviu cu o companie franceza, care sunt asteptarile angajatorului si cum sa te dezvolti intr-un astfel de mediu. Vom impartasi cu tine secretele pentru o colaborare de succes cu un partener francez.

Noi, Cegedim Service Center, continuam sa cream echipe de oameni pasionati si profesionisti! Dezvoltam competentele colegilor, oferim reale oportunități de cariera si, in final, ne intarim propria identitate. Am crescut la peste 130 de angajati, lansam noi proiecte si anul 2019 inca nu a inceput!

Celelalte 2 entitati Cegedim din Romania, care se adreseaza pietei locale sunt :
 
  • Cegedim Customer Information, infiintata in 1994, cu activitate analiza si de realizare stutii statistice pentru piata farmaceutica romaneasca
     
  • Cegedim RX ce dezvolta software pentru gestiunea in farmaciile si cabinetele medicale din Romania




 

LinkedIn