Noutati @ Angajatori de TOP

Jobul tau ideal exista. Gaseste-l la Angajatori de TOP!



Crezi ca nu este usor sa gasesti jobul ideal? Angajatori de TOP vine in ajutorul tau. Fie ca esti student, fie ca esti profesionist, te incurajam sa participi la cel mai mare targ de cariera din tara ce revine toamna aceasta cu 3 noi editii:

Angajatori de TOP Timisoara, 19-20 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara

Angajatori de TOP Bucuresti, 26-27 octombrie, Sala Palatului

Angajatori de TOP Virtual: 5 – 25 noiembrie, pe www.hipo.ro

Te intrebi de ce ar trebui sa participi la Angajatori de TOP?
 

  • Poti profita de peste 9000 de oportunitati de cariera in diverse domenii de activitate: FMCG, IT&C, Retail, Inginerie, Banking, Logistica, Servicii & BPO, Telecom, Automotive etc.
     
  • Ai sansa sa interactionezi cu reprezentatii unor companii de top: Lidl Romania, Veeam Software, Playtika, Genpact, Philip Morris, Rompetrol, Orange, L’Oreal, British American Tobacco, Continental, Bosch Service Solutions, BeeSpeed, Elektrobit Automotive, Ericsson, Dell, P&G, Carrefour, Wipro LTD, Deloitte, BCR, McDonald’s, Mood Media si multi altii. Peste 200 de companii vor fi prezente la cel mai mare targ de cariera din tara.
     
  • Primesti feeback gratuit pe CV la standul CV Experts de la specialisti in resurse umane cu experienta pentru a te asigura ca vei fi remarcat de catre compania preferata.
     
  • Participi la zeci de conferinte si workshopuri care te vor ajuta sa te dezvolti pe plan profesional si personal.
     
  • Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere eMAG in valoare de 1000 RON fiecare. Click AICI daca-ti doresti sa afli cum poti fi unul dintre fericitii castigatori.
     

Inca nu te-am convins sa participi la eveniment?

  • Companiile prezente la Angajatori de TOP au sustinut interviuri si au recrutat un numar destul de mare de candidati prezenti la targ! Asadar, daca-ti doresti sa-ti gasesti jobul ideal toamna aceasta, participarea la cel mai mare eveniment de cariera din tara este cea mai buna alegere pe care o poti face.
     
  • Angajatorii vor cauta cu precadere in anul 2018 candidati ca tine:

*Conform - © Raportul “Piata fortei de munca in 2018“ este realizat de www.hipo.ro.
 

Din multitudinea de oportunitati profesionale la care ai acces, la cel mai mare eveniment de cariera din tara o gasesti pe cea care sa ti se potriveasca manusa. Te invitam pe 19 si 20 octombrie la Angajatori de TOP Timisoara si pe 26 si 27 octombrie la Angajatori de TOP Bucuresti.

Jobul tau ideal exista! Gaseste-l la Angajatori de TOP!

Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara   Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn