Noutati @ Angajatori de TOP

Castigatorul de la Angajatori de TOP 2018 a fost extras



Dragi participanti ai targului de cariera Angajatori de TOP 2018, premiul oferit in cadrul editiei de primavara Angajatori de TOP si-a gasit castigatorul. 

Candidatii care si-au dorit un job intr-o companie de top, au venit sa le arate recrutorilor care sunt skill-urile ce ii recomanda in cadrul celui mai mare targ de cariera din tara. Pentru a putea intra automat in tombola,  participantii la targ au trebuit sa indeplineasca simultan urmatoarele criterii:

✓Sa se fi inscris la Angajatori de TOP Timisoara sau Bucuresti;

✓Sa isi fi descarcat de pe Hipo.ro CV-ul in format Barcode;

✓Sa isi fi scanat CV-ul la cel putin o companie prezenta la Angajatori de TOP Timisoara sau Angajatori de TOP Bucuresti.

Extragerea a fost realizata cu ajutorul site-ului www.random.org. Din cei 5255 de candidati care au indeplinit aceste criterii, a fost ales norocosul castigator, numele acestuia este Razvan Petcu din Bucuresti. 

Felicitari, Razvan! Te incurajam sa-ti verifici adresa de e-mail si sa tii telefonul aproape de tine, pentru ca in curand te vom contacta. 

Poti intra in posesia premiului timp de 10 zile, din momentul in care te-am contactat. Telefonul il poti ridica de la sediul nostru, Pitar Mos, nr. 6, etj.2. In cazul in care nu te incadrezi in termenul stabilit, premiul va fi reportat, iar noi vom face o alta extragere, pentru a stabili alt castigator. Speram ca vei ajunge in perioada stabilita si suntem nerabdatori sa te cunoastem. 

Mai jos puteti viziona videoclipul care surprinde pasii facuti pentru a identifica fericitul castigator al telefonului Iphone 8. Dorim ca acest proces sa fie transparent. 



Va multumim tuturor pentru participarea la targul Angajatori de TOP si va invitam sa ne urmariti in continuare, pregatim numeroase surprize si in aceasta toamna. 


LinkedIn