Noutati @ Angajatori de TOP

C4 Yourself: programul de internship Carrefour este prezentat la Angajatori de TOP


 

Ca angajator, ne dorim sa fim transparenti in ceea ce priveste modul de organizare si functionare al businessului si, pe de alta parte, sa le oferim o experienta placuta tuturor tinerilor interesati sa ne cunoasca. In acelasi timp, vrem sa participam responsabil la formarea lor in cariera, sa le oferim sansa de a-si forma experienta necesara si posibilitatea sa ne aleaga, in cunostinta de cauza, si sa creasca alaturi de noi, prin programele de dezvoltare personala si profesionala, la care au acces angajatii Carrefour. Asa a luat nastere C4 Yourself, programul de internship Carrefour.

Care este profilul candidatului ideal?

In majoritatea proiectelor noastre de recrutare, daca nu chiar in toate,  indiferent de job, cautam viitori colegi deschisi si motivati sa invete lucruri noi. Retailul este un domeniu dinamic, care ne solicita sa fim nemarginit de curiosi in legatura cu mediul in care activam, sa fim prietenosi si flexibili in relatiile de business si cele colegiale, sa ne adaptam rapid si sa fim mereu hotarati sa ne facem treaba cat mai bine cu putinta.

Cum se desfaşoara exact programul si cat dureaza?

Programul se desfasoara la sediul Carrefour (sau chiar la depozitul nostru, pentru departamentul de logistica) si are durata de 6 luni, cu un program de lucru de 6h/zi sau 30 de ore pe saptamana. Suntem flexibili astfel incat fiecare intern sa isi poata adapta programul in functie de orarul de la facultate sau programul examenelor, in sesiune. Internii sunt repartizati in departamentul ales de ei sau altul care se potriveste profilului lor. Fiecare intern participa la un workshop de cultura a companiei si apoi este ghidat de colegii lui si implicat in proiectele departamentului.

In ce departamente?

Departamentele cu programe de internship active sunt: Marketing, Logistica, Achizitii, Financiar, Calitate si desigur, Resurse Umane. Toti internii care isi completeaza stagiul de internship primesc o diploma, dar cel mai important, au sansa de a ramane in companie. La sfarsitul celor 6 luni de internship majoritatea internilor primesc oferte de angajare.

Ce avantaje sunt pentru tinerii inscrisi?

Prin programul C4 Yourself ii ajutam pe studenti si tinerii absolventi  sa-si efectueze stagiul de practica necesar, le inlesnim accesul la cultura noastra organizationala, lucreaza si invata de la profesionisti si castiga experienta concreta si recunoscuta. Programul de lucru este de 6h/zi, iar contributia le este rasplatita lunar cu un pachet salarial ce include tichete de masa, asigurare medicala privata gratuita, zile libere si concediu conform prevederilor legale, cupoane valorice de Pasti si Craciun si acces la toate beneficiile si ofertele speciale pe care le au toti angajatii Carrefour.

„Povestea Carrefour a inceput acum un an, cu cel mai tare program de internship. Scopul meu a fost sa acumulez experienta si sa ma decid daca domeniul ales de mine, chiar e de mine... Ei bine, a fost! Ne-am potrivit manusa! Asa ca in urmatoarele 6 luni, dupa internship, am inceput sa-mi scriu povestea, ca mandru angajat Carrefour. :)” - Simona, Responsabil Dinamica Comerciala.

Descopera si tu programul nostru de internship platit C4Yourself, in departamentele: Achizitii, Logistica, Financiar, Marketing, Calitate, Resurse Umane. De asemenea, te asteptam la cea mai noua editie Angajatori de Top din Bucuresti, sa ne cunoastem si sa iti prezentam si celelalte oportunitatile de cariera pe care ti le-am pregatit.

Hai in lumeacarrefour.ro si afla mai multe despre noi!

Despre Grupul Carrefour:

Ne mandrim cu faptul ca suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket in Romania. Actual avem peste 300 de magazine in tara: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter.

Pentru noi, Lumea Carrefour e mai mult, e despre oameni. Am creat locuri de munca la nivel local inca din 1999 si am oferit o multitudine de posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare interna. Alaturi de cei 17,000 mii de angajati in Romania, sustinem diversitatea, egalitatea de sanse si suntem impotriva tuturor formelor de discriminare.

Ne dorim sa fim o companie recunoscuta si iubita pentru ca ne ajutam clientii si consumatorii sa se bucure alaturi de noi de o calitate mai buna a vietii in fiecare zi.

Va invitam sa ne cunoasteti la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP pe 23-24 Martie, la Sala Palatului
 

Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn