Noutati @ Angajatori de TOP

Pas cu pas spre o cariera de succes in IT - IT School Timisoara


In momentul actual, domeniul IT se numara printre cele mai promitatoare din punct de vedere al oportunitatilor de angajare si dezvoltare ale carierei, iar astfel de argumente ne motiveaza sa urmam modelul de succes al specialistilor IT. Însa de cele
mai multe ori eforturile depuse în acest sens sunt mult mai greu de masurat fara ajutor si îndrumare din partea unor profesionisti.
 
Din aceste motive, dar si din dorinta de a aduce îmbunatatiri educatiei alternative din sfera învatamantului informal conexa industriei IT, a luat fiinta IT School , care în prezent reprezinta cea mai complexa entitate educationala din vestul tarii, unde pasionatii acestui domeniu se întalnesc cu viitorii profesionisti.

Drumul spre succes nu va fi la fel de dificil atata timp cat motivatia si daruirea sunt la nivel maxim, iar pregatirea va avea loc într-un context specializat. La IT School vei învata cum sa faci primii pasi spre cariera dorita . Programele de curs sunt concepute pentru cei fara background în domeniu, orele de training sunt 100% practice , fiind încurajate sesiunile de lucru interactive.

Prin tematica variata a cursurilor, IT School acopera domenii diverse precum: Programare, Testare, Web Development, Web Design, Design Grafic, Marketing Online, Microsoft Office si Linux.

În viitorul apropiat, programei actuale îi vor fi aditionate cursuri noi de Python , C si Networking precum si un curs de Limba Germana în IT.

IT School îsi propune sa contribuie substantial în procesul de angajare si onboarding al viitorilor specialisti prin parteneriate noi, alaturi de companii reprezentative din industrie, in cadrul carora obiectivul este implementarea unui program de recrutare “altfel” care faciliteaza accesul cursantiilor pe piata de munca.

Trainerii IT School , specialisti cu peste 5 ani experienta în domeniu, desfasoara cursurile într-un environment ideal dezvoltarii si aprofundarii tematicilor abordate prin sesiuni de training hands-on cu focus pe necesitatile fiecarui cursant, IT School fiind
astfel mediul adecvat de învatare pentru toti cei interesati, indiferent de nivelul cunostintelor.

Pentru orice alta informatie referitoare la curricula, structura cursurilor, dar si modalitatea de desfasurare a acestora, esti invitat sa accesezi website-ul IT School - www.itschool.ro .
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara  

LinkedIn