Noutati @ Angajatori de TOP

DXC Technology participa la Angajatori de Top Bucuresti


 
Suntem un nume nou pe piata locala, un “start-up” cu 170 000 de angajati la nivel global in 70 de tari, deservind 6000 de clienti. Ne-am format in luna aprilie prin fuziunea dintre entitatea de Servicii a companiei HPE si CSC.
 
Pe piata locala suntem reprezentati prin doua unitati de business: business-ul core, realizarea de proiecte tehnologice pentru clientii nostri, in care lucreaza consultantii tehnici si Shared Service Center-ul nostru, ce ofera suport colegilor nostri din zona EMEA pe diverse functiuni. Acest suport vizeaza operatiuni legate de procesul de achizitii, managementul comenzilor, dar si internalizarea de la nivel de regiune a unor departamente care sprijina business-ul, cum ar fi cel Financiar. Toate aceste arii, sunt organizate piramidal, generand oportunitati de cariera la toate nivelurile ierarhice, de la roluri junioare, pana la pozitii manageriale.

 
2. Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala a companiei?
 
Suntem o companie focusata pe inovatie, prin urmare ca si angajator suntem preocupati sa le oferim oamenilor nostri expunere la proiecte si tehnologii noi, posibilitatea de a se implica in activitati dincolo de jobul lor de zi cu zi, interactiune internationala si nu in ultimul rand oportunitati de invatare continua.
 
3. Care sunt elementele care va diferentiaza ca angajator de celelalte companii care activeaza in industrie? 
 
Oportunitatile de cariera interesante sunt numeroase, si fiecare zi in companie ne ofera confirmarea ca putem creste odata cu business-ul, putem tine pasul cu evolutia tehnologica si ne aliniem la trendul din industrie. Dupa cum ne spune si numele, suntem o companie de IT, insa, posibilitatile de dezvoltare pe palierele orizontale ale organizatiilor interne sunt infinite. De exemplu, avem un Centru de Excelenta pe partea de Finance, in care analistii nostri financiari realizeaza analize financiare foarte complexe pentru contractele pe care compania le are cu clientii sai, roluri ce le confera angajatilor nostri o expunere foarte mare la nivel regional sau global, interactiune cu persoane de decizie de la client si autonomie si independenta in luarea deciziilor.


 
4. Care sunt lucrurile pe care angajatii le apreciaza cel mai mult la voi ca si angajator?
 
Pentru cei mai juniori, DXC reprezinta un start excelent in cariera, varietate de roluri si posibilitatea de dezvoltare laterala sau verticala. In privinta angajatilor cu experienta, cele mai motivante aspecte sunt legate de insasi pozitia in industrie – oportunitatea de a lucra pentru o companie de top, accesul la tehnologii noi, la formare continua si colaborarea cu profesionisti.
 
5. Cu ce ganduri veniti la Angajatori de TOP?
 
Dorim sa impartasim celor ce vor sa ne cunoasca cine suntem, cum se defineste noul nostru brand, care sunt valorile noastre, ce inseamna lucrul intr-o companie globala precum DXC, cum interactionam in cadrul companiei si care sunt perspectivele pe care ni le ofera noua noastra companie.

Va invitam sa ne cunoasteti la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP pe 20-21 Octombrie, la Sala Palatului!

In plus, nu uitati sa va inscrieti la SkillShop-ul nostru "Thrive on Change" ce va avea loc pe 20 Octombrie, la ora 11.35. Participarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn