Noutati @ Angajatori de TOP

Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!




Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!

Este despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspăt, despre emoția primului job și satisfacția pe care o ai când poți fi de ajutor, despre prietenia fără vârstă și bucuria de a fi bun în ceea ce faci.

Îți mai spunem despre noi că încurajăm egalitatea de șanse şi luptăm împotriva oricăror forme de discriminare, la toate nivelurile. Peste 50% din totalul colegilor noștri în poziţii de management sunt femei, procentul fiind de 45% la nivel de Board (unde din 9 membri 4 sunt femei). 23% dintre noi sunt  tineri sub 25 ani, dar avem şi mulți colegi seniori (aproximativ 10%). Ne implicăm în parteneriate şi acţiuni ce promovează angajarea tinerilor fără experienţă profesională, a persoanelor din medii sociale defavorizate sau a persoanelor cu dizabilităţi.

Facem echipe faine și atunci când vrem să participăm la vreo competiție sportivă, cum ar fi Campionatul de Fotbal Corporatist și, ne super-entuziasmăm în Carrefour Enviro Week (Săptămâna Mediului), când pedalăm spre birou, la birou, în pauza de masă sau când îi învățăm pe colegii noștri să meargă pe bicicletă.

Suntem tot noi atunci când inovăm! Proiectul Am O Idee este laboratorul nostru de inovație și funcționează cu ajutorul unei platforme digitale, ca o bursă de investiții. Îi încurajăm pe toți colegii noștri care vor să schimbe, să creeze sau să îmbunătățească ceva în organizație. Atât pe cei de la sediu, dar mai ales pe cei din magazine. Și mai cool este că ideile chiar se transformă în proiecte, iar inovatorul devine Project Manager pentru ideea lui.

Ținem pasul cu tehnologia și digitalizarea, astfel că avem o platformă internă de socializare, numită C4Connect, unde facem postări despre proiectele și reușitele noastre, împărtășim informații sau articole pentru a deveni mai buni, ne suținem și încurajăm prin like-uri sau comentarii. Astfel știm mereu ce super-proiecte fac colegii noștri din alte magazine și alte colțuri ale țării.

Hai să ne cunoști așa cum suntem: prietenoși, muncitori, haioși, responsabili, creativi și ingenioși, de ajutor. Fiecare dintre noi avem trăsături care ne fac să fim unici și valoroși. Suntem diferiți și în același timp suntem la fel ca toți românii: vrem să fim liberi, să alegem, să ne exprimăm punctul de vedere, să ne simțim bine!

Ne vedem la Angajatori de Top București să îți prezentăm oportunitățile de carieră pe care ți le-am pregătit.

Descoperă joburile pentru care căutăm colegi sau programul nostru de internship plătit C4 Yourself, în departamentele: Achiziții, Logistică, Financiar, Marketing, Calitate, Resurse Umane. 
Foloseste linkurile de mai jos pentru a aplica:
  • Internship - Marketing / Property / Resurse Umane -
    aplica aici
  • Internship - Achiziții / Logistică / Financiar / Calitate - aplica aici
Intră în Lumea Carrefour și descoperă poveștile noastre!

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În Romania, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 118 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 85 de magazine Billa.​​​​​​​
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

 

LinkedIn