Noutati @ Angajatori de TOP

Despre provocarile unui marketing trainee L`Oreal Romania



Toamna se numara joburile! Asa ca ia-ti CV-ul in format Barcode si vino pe 14 si 15 octombrie la Sala Palatului sa intalnesti reprezentantii companiei L’Oreal Romania!

Ciprian este Marketing Trainee la L’Oreal Romania, iar in continuare vei afla de la el cum se desfasoara o zi in departamentul de Marketing din cadrul companiei.

„Suna alarma…snooze, snooze, nu vreau sa ma trezesc, as face orice pentru inca 10 minute de somn.
Noroc cu prietena mea care ma „smulge” din pat, nu stiu cum m-as descurca fara ea. Dupa multa apa rece si un mic dejun rapid, sunt gata de actiune.

Dupa un drum mai lung decat imi doream, am ajuns la birou. Iar am intarziat, trebuie sa imi organizez mai bine timpul. Verific mail-urile si fac TO DO list-ul pentru ziua de astazi.Va urma o zi plina, ca de obicei.
Contactez agentia de grafica pentru a le oferi feedback pe proiectele grafice in lucru. Am un poster care este necesar sa fie gata astazi, altfel colegii de la Comercial nu vor fi foarte fericiti.

Mai tarziu ma intalnesc cu Marketing managerul meu pentru a discuta despre un nou proiect. Time for some research!
Urmeaza vizita in farmacii alaturi de unul dintre reprezentantii de vanzari pentru o analiza a pietei.Este un sentiment foarte placut sa vezi proiecte la realizarea carora ai contribuit implementate in farmacii.

Pauza de masa!!! Merg cu echipa sa luam pranzul pe terasa de la Promenada.

Ma intorc la birou dupa masa si… surpriza! Toata lumea este adunata in bucatarie pentru a ii sarbatori pe cei care au avut ziua de nastere in ultimele 3 luni. Acestia primesc cadouri, iar restul lumii tort. Made my day!

Dupa surpriza dulce particip la un training pe Time Management, am nevoie sa imi organizez mai bine timpul! Focus, Ciprian, focus!

Prezint planul de postari pe facebook pentru luna viitoare catre Digital Specialist pentru feedback si aprobare. Urmeaza o luna plina de campanii si concursuri. 

Intalnire cu Marketing manager, discutam despre proiectul cel nou: un catalog cu toate produsele Vichy. Asteptari: trebuie sa fie peeeerfect! Alaturi de Product Manager, pregatim o noua lansare pentru inceputul anului viitor si trebuie sa incep sa imi fac temele: ce, cum, cat, unde si cel mai important pana cand trebuie sa se intample.

Am primit posterul la care am lucrat de dimineata, insa mai sunt modificari de facut. Devine urgent, trebuie neaparat sa avem astazi acest material. Ardeee! Noroc ca agentia de design se misca repede si in 30 de minute avem varianta corecta si completa de poster.

Dupa ce am rezolvat aceasta situatie plecam catre evenimentul de presa organizat cu ocazia lansarii unui nou produs. Toata lumea buna va fi acolo, este o ocazie buna pentru networking.

Afterparty, anyone?

Mult mai tarziu decat era planificat, s-a terminat si ziua de astazi. A fost deosebit de productiva pentru o zi de luni, insa urmeaza alte zile cu alte provocari. Abia astept!”
 
Ciprian, Marketing Trainee L’Oreal Romania

LinkedIn