Noutati @ Angajatori de TOP

JYSK aduce zambete si multe surprize in toamna aceasta la Angajatori de TOP



Daca vrei sa lucrezi intr-una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, JYSK ii asteapta pe cei mai zambitori candidati pe 14-15 octombrie la Angajatori de TOP pentru a-si mari echipa printr-o atitudine deschisa fata de tineri. Membrii echpei iti promit si multe surprize la stand.

Cum poti sa aplici la JYSK cu un zambet?

“Ne-am dorit ceva diferit in retail, un proces de recrutare prietenos si distractiv, asa cum vrem sa fie si viitorii nostri colegi. Nu avem nevoie de experienta, de CV-uri pompoase sau scrisori de intentie.
Avem nevoie de colegi care sa zambeasca, sa aiba atitudinea potrivita si sa impartaseasca valorile noastre. Vrem sa aducem spiritul scandinav de relaxare, simplitate, transparenta si onestitate inclusiv in recrutare si sa ne departam de procesele clasice de recrutare, care sunt mult prea stricte si formale. 
Pentru tineri, crearea unui CV este stresanta si plictisitoare. Ei sunt permanent inconjurati de informatii pe care trebuie sa le filtreze, de aceea, orice comunicare diferita si apropiata lor este mult mai atractiva.

Aplica la JYSK cu un zambet! este campania noastra de recrutare, in care am inversat rolurile: noi raspundem la cele mai frecvente intrebari pe care candidatii le pun la interviu. Apoi, e de ajuns sa completeze un quiz simplu si simpatic de 5 intrebari, care ne dezvaluie mai multe despre personalitatea lor, si sa ne trimita o fotografie in care zambesc.
Ii asteptam pe candidati pe www.joblajysk.ro  – Aplica la JYSK  doar cu un ZAMBET!"
Simona Carp (HR Manager JYSK Romania si Bulgaria)

Cati super eroi au reusit sa se alature echipei in urma campaniei voastre neconventioala si cate pozitii mai aveti deschise?

Ne aflam intr-un proces de expansiune, in cadrul caruia ne-am propus sa deschidem 15 magazine anual si sa ajungem, astfel, la 100 de magazine in Romania pana in anul 2020. Asadar, pozitii deschise vom avea in permanenta, pe masura ce deschidem noi magazine si pe masura ce angajatii actuali promoveaza. Punctez aici faptul ca in compania noastra sustinem promovarea angajatilor care dovedesc ca au aptitudini pentru o cariera in retail. Cati super-eroi ni s-au alaturat in urma campaniei de pe joblajysk.ro  ? Toti cei pe care i-am angajat in urma campaniei sunt super-eroi, dar inca mai cautam si altii, deci nu i-am angajat pe toti. Inca!

Despre Simona Carp (HR Manager JYSK Romania si Bulgaria) 

Simona, tu esti persoana care contribuie mult la cresterea si dezvoltarea acestei companii. Daca ar fi sa ii descrii unui prieten in cateva fraze experienta ta in JYSK cum ai descrie aceasta experienta?
 
JYSK este o companie in care nu te plictisesti niciodata, in care inveti mereu lucruri noi, in care participi la traininguri constant si in care esti apreciat si rasplatit pentru rezultatele bune.  Una dintre valorile noastre cele mai importante este reprezentata de spiritul de colegialitate, ceea ce inseamna ca suntem zambitori, respectuosi, flexibili, deschisi, sinceri si directi, si ca avem o atitudine pozitiva atat fata de clienti, cat si unul fata de celalalt. La JYSK simt ca fac parte dintr-o echipa si ca ma perfectionez constant.   

Care sunt cele mai neobisnuite beneficii pe care le oferiti angajatilor JYSK?

Recent, compania noastra a premiat patru directori de magazine care au avut rezultate foarte bune in ultimul an cu cate un autovehicul Skoda Fabia. Credem ca rezultatele bune trebuie premiate, pentru ca in acest fel angajatii sunt motivati, iar acest lucru este resimtit in final de client, care are o experienta mai buna.  Ne face placere si sa punctam evenimentele importante din viata angajatilor nostri, de aceea de fiecare data cand e ziua de nastere a unui coleg, acesta primeste un tort din partea companiei. Urmat, bineinteles, de o mini-petrecere alaturi de colegi. Si pentru ca vrem sa sustinem un stil de viata sanatos, in fiecare zi ii asteapta pe colegi fructe proaspete la serviciu.  
Rasplatim fidelitatea angajatilor nostri si, la 3, 5 si 7 ani de activitate in cadrul companiei, le acordam doua zile in plus de concediu. Asadar, colegii care lucreaza de 7 ani in JYSK au 27 de zile de concediu. 
Dar cel mai important, pe langa beneficiile obisnuite sau mai putin obisnuite, este faptul ca angajatii JYSK sunt fericiti. Am aflat acest lucru dupa ce am facut un chestionar  de satisfactie a angajatilor, executat de o agentie independenta. Acesta a aratat ca, pe o scala de la 1 la 100 privind nivelul de satisfactie al angajatilor JYSK, angajatii romani au realizat un scor mediu de 88. Acest scor este cu 10 puncte mai mare in comparatie cu scorul unui chestionar similar realizat in anul 2014 si este cel mai mare din grupul JYSK Nordic.

Care sunt motivele pentru care un candidat ar trebui sa viziteze standul companiei JYSK din cadrul Angajatori de TOP?

Trei dintre cei mai zambitori colegi de-ai nostri ii vor astepta pe candidati la stand pentru a le oferi informatii despre cum este sa lucrezi la JYSK, despre ce pozitii avem deschise si despre cum poti promova intr-una dintre cele mai mari companii de retail din Europa.  In plus, la stand veti putea vedea clipurile din campania Aplica la JYSK cu un zambet!, clipuri care raspund la intrebarile pe care le primim cel mai des de la candidati in timpul interviurilor de angajare.  In campania Aplica la JYSK cu un zambet ne-am propus sa inversam rolurile si sa il lasam pe candidat sa ne intervieveze pe noi. Ii invitam la standul din cadrul targului de joburi pentru a ne lua interviu si pentru a lasa un CV.

Ce alte surprize ii asteapta pe participanti la stand?

La stand vor fi prezenti colegii de la head-office si toate colegele din departamentul de Resurse Umane. Sunt asteptati toti cei care doresc sa ne cunoasca.
Pentru cei mai zambitori candidati, la standul JYSK vom avea un concurs. Pentru a participa la concursul desfasurat de noi, candidatul trebuie sa aplice pe www.joblajysk.ro  chiar cu poza /selfie-ul de la standul nostru. Vor fi luate in considerare doar aplicarile din 14 si 15 octombrie (perioada desfasurarii Angajatori de TOP).

Hai sa lucrezi la JYSK!


LinkedIn