Noutati @ Angajatori de TOP

Traieste-ti cariera!


Toamna aceasta, BearingPoint te asteapta in cadrul celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Timisoara, pe 21-22 Octombrie la Centrul Regional de Afaceri. Pe langa interactiunea pe care o poti avea cu reprezentantii companiei la stand, acestia vor participa la conferintele TechTalks din cadrul targului, dedicate pasionatilor de tehnologie, cu focus pe Software Innovations.

Rezerva-ti gratuit un loc la TechTalks Timisoara: Software Innovations: How to produce high quality software in a fast moving world »



Despre BearingPoint

BearingPoint este o firmă europeană de consultanţă în management şi tehnologie, prezentă în 22 de ţări, cu o reţea globală de consultanţă formată din peste 10.000 de specialiști, ce deserveşte clienţi în peste 75 de ţări. 
În România suntem prezenţi de 9 ani, având în acest moment 3 birouri în Bucureşti, Timişoara şi Sibiu, însumând 350 de angajaţi.

Poziţii deschise la BearingPoint România în această toamnă 

„Recrutam activ în toate cele trei locaţii unde avem birouri în România (Bucureşti, Sibiu şi Timişoara) consultanţi specializaţi în domeniul financiar -  bancar, dezvoltatori software şi specialişti în implementare sisteme IT. Pe lângă aceste poziţii din consultanţă, avem deschideri în departamentele de infrastructură (Contabilitate, Resurse Umane şi IT).
În total, la momentul actual, avem peste 150 de poziţii deschise: Consultant SAP, (Web) Front End developer, Consultant RegTech (raportare reglementată), Database Developer, Software Tester.” spune Anca Cristea, Recruiting Lead BearingPoint Romania.

Interviu cu interni SAP şi experţi IT

Ce presupune un program de internship în domeniul SAP la BearingPoint? 

Carmen – Intern SAP
Pentru mine, un program de traineeship este un mod foarte bun de a face primul pas în lumea consultanţei pentru a dobândi cunoştinţele necesare, iar BearingPoint oferă periodic programe de internship cu durată variată, atât în regim full-time cât şi în regim part-time.

În această perioadă internii sunt susţinuti pentru a dobândi o certificare. Acestora li se oferă toate materialele necesare studiului, acces la un program de test şi posibilitatea de a interacţiona zilnic cu persoane cu experienţă în domeniu, care ii pot ajuta să înţeleaga mai bine sistemul. Internii beneficiază de flexibilitate în stabilirea programului de studiu şi de un mediu de lucru foarte prietenos, ceea ce face placută revenirea zilnică la birou.
 
Adina – Intern SAP
Activez ca şi Intern în cadrul companiei BearingPoint pentru o perioadă de şase luni. În tot acest interval, am şansa de a cunoaşte şi de a lucra cuoameni extrem de ambiţioşi şi profesionişti în ceea ce întreprind, oameni de la care ai şansa să deprinzi multe cunoştinţe şi lecţii de viaţă. Scopul internship-ului este obţinerea certificării SAP pe baza studiului şi training-urilor din toată această perioadă, certificare care stă la baza meseriei de consultant pe care eu îmi doresc să o dezvolt în cadrul acestei companii.

Accesul la diverse resurse şi observarea amplelor proiecte aflate în derulare pe plan internaţional îţi oferă încă de la început şansa de a-ţi descoperi drumul şi de a ţi-l pava alături de oameni cu aspiraţii comune. Mână în mână cu accentul pus pe cunoaşterea limbilor străine şi pe deţinerea unor abilităţi diverse şi dezvoltate, acest internship devine o oportunitate de luat în calcul pentru orice student atras de domeniul consultanţei IT.

De ce ai ales BearingPoint? 

Carmen
Atunci când facem alegeri privind un nou loc de muncă, cu toţii avem asteptări mari în ceea ce priveşte mediul de lucru şi posibilităţile de dezvoltare.  Trebuie să recunosc că atunci când am văzut anunţul pentru un internship în cadrul BearingPoint ştiam foarte puţine informaţii despre companie. Cu toate acestea, pe parcursul procesului de recrutare am fost plăcut surpinsă de buna organizare a acestuia şi de oamenii pe care i-am intâlnit.  

Privind în urmă, pot spune că sunt foarte mulţumită de alegerea făcuta şi de experienţa avută pâna în prezent şi am încredere că voi continua să fiu aşa.
 
Adina
Din ce în ce mai mulţi studenţi privesc cu mult scepticism ideea unui internship. Şansa de a avea un job full-time după practică sună pentru mulţi dintre ei ca o uşurare şi ca o cheie spre succes. Eu am acceptat această provocare dupa doi ani de job full-time în alte două corporaţii de succes, doi ani care, deşi m-au ajutat să îmi dezvolt enorm aptitudinile personale şi profesionale, mi-au şi lăsat un gust amar în ceea ce priveşte lipsa comunicării interumane. Oamenii şi atmosfera de lucru devin elementul cheie în evoluţia ta ca şi om. Din acest motiv, decizia de a fi Intern în cadrul BearingPoint s-a dovedit a fi cel mai bun pas, făcut la momentul oportun mie.

Atmosfera prietenoasă de lucru şi accentul pus pe colegialitate şi susţinere reciprocă sunt doi dintre stâlpii de susţinere ai acestei companii, care alături de know-how-ul angajaţilor şi al lor profesionalism îi garantează succes constant pe piaţă. Şansa de a lucra aici mi-a redat optimismul şi îmi garantează că totul este posibil atâta timp cât eşti înconjurat de oameni la fel de ambiţioşi şi dornici de viaţă ca şi tine. 

Ce presupune activitatea voastra ca experti IT in departamentul de Shared Services? 

Alexandra – Expert SharePoint
Activitatea mea în departamentul de Shared Services este legată de produsele şi tehnologiile Micosoft şi în special SharePoint; unul din lucrurile absolut pozitive reprezintă faptul că, în cadrul companiei, avem atât SharePoint Server, cât şi Office 365 SharePoint Online. Pentru un expert IT este foarte important să fie în permanenţă în contact cu ultimele tehnologii; cum în fiecare zi apare ceva nou, eu am avantajul de a fi mereu informata cu ultimele inovaţii în tehnologia cu care lucrez.

În rolul meu mă concentrez mai mult pe proiectele interne; unele dintre proiecte sunt la nivel de departament, implicând 2-3 angajaţi, iar alte proiecte sunt de mai mare amploare, la nivel de companie. În aceste proiecte am roluri diferite, ceea ce inseamnă ca pot fi coordonator sau pot acţiona în calitate de expert.
 
Bianca – Software Developer
BearingPoint este o companie de renume ce oferă servicii de consultanţă pentru diverşi clienţi, nume mari pe piaţa mondială. Departamentul de Shared Services susţine activitatea companiei şi vine în sprijinul celorlalte departamente pentru a-şi putea îndeplini sarcinile.

Ca dezvoltator software contribui la implementarea de aplicaţii şi tool-uri necesare pentru ca BearingPoint să poată funcţiona la capacitate maximă. Iau contact cu diverse tehnologii şi lucrez într-un mediu plin de profesionalism şi oameni dedicati.

Ce te-a determinat să evoluezi în cadrul companiei ? Ce iţi oferă BearingPoint? 

Alexandra 
În primul rând sunt pasionată de activitatea pe care o desfăşor; apoi, sunt încurajată să vin cu idei noi care sunt ascultate, analizate şi, cand este cazul, implementate. BearingPoint este o companie dinamică şi compusă din foarte mulţi oameni minunaţi, în care schimbarea reprezintă o oportunitate de dezvoltare.

Imi place cu adevarat tehnologia cu care lucrez (SharePoint) şi îmi doresc să implementăm cât mai multe funcţionalităţi ale acesteia, astfel încât colegii mei sâ profite de avantajele care decurg din utilizarea produsului în task-urile zilnice.
 
Bianca
BearingPoint este una dintre companiile care se axeaza foarte mult pe dezvoltarea profesionala a oamenilor. Am descoperit aici mediul perfect în care pot să învăţ, să evoluez şi să îmi doresc din ce in ce mai mult să mă perfecţionez. Mi s-au pus la dispoziţie diverse oportunităţi, proiecte şi training-uri ce sunt piloni de bază pentru o cariera de succes. 
 
 
Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, să aflaţi despre BearingPoint, vă aşteptăm la ediţia din toamnă Angajatori de TOP Timisoara dar şi pe adresa recruiting.ro@bearingpoint.com.
 

LinkedIn