Noutati @ Angajatori de TOP

TOP 3 industrii de la Angajatori de TOP Timisoara 2016 in functie de numarul de job-uri



In fiecare an, cel mai mare targ de cariera din Banat le-a adus candidatilor, atat primavara, cat si toamna, mii de oportunitati de cariera din domenii diverse, pentru diferite niveluri de experienta. Editia cu numar 8 nu face exceptie de la aceasta regula. Iata topul celor mai bine reprzentate industrii de la Angajatori de TOP Timisoara, in functie de numarul de job-uri:

1.Domeniul economic

Chiar daca in aceasta perioada accentul se pune mai ales pe industria IT si Inginerie, Angajatori de TOP Timisoara vine cu peste 1000 de joburi atractive din Retail, Servicii si BPO, FMCG, Banking, HR, Audit sau Consultanta. Acestea sunt oferite de companii precum EY Romania, KPMG, Accenture, KFC, Lidl Romania, Raiffeisen Bank, ProCredit Bank, HELPLINE, Bosch Service Solutions, McDonald’s Romania, Netex, Auchan Romania, Rewe Romania, Profi Rom Food, Mondial SA, Pizza Hut sau Generali Romania Asigurare Reasigurare. Dintre acestea, 22% sunt pentru candidatii seniori, 42% sunt pozitii middle-level, in timp ce 35% se adreseaza candidatilor entry-level.

Vezi 1000 de  job-uri aici »
 

2.Domeniul IT

La editia din aceasta primavara a Angajatori de TOP Timisoara au confirmat prezenta principalii jucatori de pe piata locala de IT&C:  Nokia, ATOSS Software, Microsoft, RapidSolution Software, Ametras Services, BearingPoint, Avira Soft, IBM, Atos IT, Beespeed, berg COMPUTERS, Visma Software, Krohne Solutions, Avaelgo, Lingo24, virtual7 Romania, CMED Group, Atigeo, Yazaki Component Technology, Continental.

Specificul lor este foarte variat: de la centre de suport la centre de research & development, de la companii cu 20 la 2.000 de angajati, cu proiecte dezvoltate in sanatate, produse audio, retele 5G,  automatizare de procese in automotive, etc. 

Vezi 650 de job-uri aici »
 

3.Inginerie si Automotive

Daca esti pasionat de inginerie si automotive, vei regasi joburi in proportie de peste 35% pentru pozitiile entry-level, 42% pentru pozitiile middle-level si 22% dintre joburi pentru pozitiile seniori. Dintre companiile participante la aceasta editie, care ar putea fi de interes pentru tine, si-au anuntat prezenta: SW Developer for Embedded Communications PSS TSR, Mechanical design Engineer, Image Processing Algorithm PM for ADAS TSR, Industrial Engineering & Process Improvement Specialist, Diagnosis Engineer, etc.

Pe langa oportunitatile de cariera, companiile te asteapta  la eveniment si cu SkillShop-uri care iti vor oferi informatii despre cultura organizationala, pozitiile disponibile sau oportunitatile de dezvoltare in cadrul companiei sau TechLab-uri care te vor ajuta sa ramai la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniile tale de interes!

Vezi 600 de job-uri aici »

Vino sa intalnesti angajatorii preferati la cel mai mare targ de cariera din Banat! Descarca-ti CV-ul in format Barcode si obtine job-ul dorit!

Mult success!

LinkedIn