CCC cauta 200 de noi angajati in Bucuresti


CCC Romania participa anul acesta la Angajatori de TOP Virtual, intre 4-17 aprilie, punand la dispozitie numeroase oportunitati de cariera la nivel national cat si international.

Iata cateva dintre oportunitatile disponibile in cadrul companiei:

Operator Relatii Clienti

Communication Talents for Aviation

Operator Outbound

Vizualizeaza lista completa a joburilor din cadrul CCC Romania!

Cum ati descrie CCC in cifre?

CCC este una dintre companiile de BPO de top din Europa, care, de peste 18 ani, ofera servicii de customer care de calitate inalta. Peste 5000 de colegi lucreaza in cele 16 locatii din 8 tari diferite pentru a crea si dezvolta servicii de customer care extraordinare, in timp ce trateaza apeluri inbound, campanii de outgoing, comunicare scrisa via e-mail, fax, chat, back-office sau chiar administrare social media.

Care sunt ariile in care activeaza CCC in Romania si atributele care definesc cultura organizationala a companiei?

CCC ofera o varietate de activitati inbound cu parteneri din diverse industrii, perioada de training platita, statii moderne intr-un birou open-space inovator, program de lucru flexibil cu ture part sau full time, alaturi de o echipa motivata si dedicata. Angajatii au oportunitatea sa isi dezvolte o cariera de succes in comunicare, profitand atat de programele de induction, cat si de cele de training avansat in functie de nevoile personale si profesionale. Calitatea serviciilor CCC este recunoscuta prin cele 50 de premii internationale primite.

    

Ce planuri de recrutare are CCC in aceasta primavara la Angajatori de TOP Virtual?

“Compania noastra cauta in special vorbitori de limbi straine - Franceza, Italiana, Spaniola, Engleza, Germana, Portugheza - pasionati de comunicare pentru a se alatura echipei de relatii clienti pentru cea mai mare companie aeriana low-cost- Ryanair. In plus, CCC ofera si certificarea IMA pentru angajatii care vor lucra in limba romana pentru o companie internationala de asigurari”, spune Iuliana Circu, HR Manager, CCC RomaniaToate aplicatiile vor fi apoi introduse in baza noastra de date si in functie de cerintele pentru fiecare pozitie in parte, vom suna candidatii potriviti pentru a-i invita la un interviu si cateva testari simple.  E intodeauna interesant sa transformam discutiile cu candidatii in interactiuni captivante, de aceea una dintre intrebarile care nu lipsesc din interviurile de angajare la CCC este “ Cum reusesti sa pui un elefant intr-un frigider? “; acesta declanseaza, pe langa hohote de ras si abilitatea creativa a candidatilor.
Odata ce testele si interviul iau sfarsit, Team Manager-ilor nostri le place sa isi cunoasca noii membrii ai echipei, asa ca de obicei aranjam o discutie cu ei inainte de lansarea ofertelor.

Care este cel mai inedit beneficiu pe care il oferiti angajatilor?

Lucrand in CCC, colegii nostri beneficieaza, pe langa un salariu competitiv si de asigurare medicala privata, programe speciale de training si dezvoltare, bonuri de masa si multe alte beneficii. In plus, in CCC ne place sa sarbatorim cel putin o data pe luna cu diverse activitati inedite, cum ar fi “Spring Week” , “Scary Halloween Week”, “Beach Days”, “Project Color Day”, “CCC’s got talent”, “MasterChef CCC”, seri de film si multe alte activitati distractive si creative, cum puteti vedea si mai jos:

         

Care sunt cateva motive pentru care un junior sau senior ar trebui sa aplice la CCC?

CCC va asigura viitorilor nostri colegi un mediu tanar si dinamic, in care performanta este recunoscuta si eforturile apreciate. In plus, ei vor avea si oportunitatea de a dezvolta o cariera internationala de succes in cadrul uneia dintre cele mai mari companii de BPO din Europa si Romania.
Angajatii nostri au posibilitatea de a se dezvolta atat pe verticala, in operational cat si pe orizontala in cadrul departamentelor administrative, in functie de abilitati, pregatire si performanta. Si pentru ca o poza valoreaza cat o mie de cuvinte, iata o ilustratie despre posibilitatile de dezvoltare pe verticala:
Pe scurt, pentru a rezuma in cateva cuvinte:
Calitate in tot ceea ce facem
Joburi interesante si provocatoare
Dezvoltare continua si oportunitati de cariera atat la nivel national cat si international
O echipa tanara si dinamica intr-un mediu de lucru modern.