Noutati @ Angajatori de TOP

Specialistii in HR iti ofera o mini-sedinta de consiliere in cariera la Angajatori de TOP Bucuresti


Te pregatesti sa participi la targul Angajatori de TOP Bucuresti, ti-ai pregatit CV-ul in format barcode, dar inca esti putin ingrijorat in ceea ce priveste modul in care arata CV-ul tau? Atunci ai nevoie de sfatul specialistilor HR cu experienta de la standul CV Experts!

Este important sa stii cum sa exprimi in cateva cuvinte experienta si competentele castigate de-a lungul timpului, de aceea multi candidati gresesc in aceasta etapa. Pentru a  fi pregatit sa aplici la companiile prezente la targ, te invitam sa treci mai intai pe la standul CV Experts. La standul CV Experts vor fi prezenti experti HR cu experienta de peste 10 ani in acest domeniu, pentru a ne asigura ca sfaturile primite vor fi bine punctate si  vor exprima incredere si profesionalism.
 

Dana Bradovinschi, AIMS HR Consulting

 

A absolvit facultatea de Istorie-Litere, din cadrul Universitatii Bucuresti, un master in domeniul Managementului Resurselor Umane, la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si un master in Dreptul Muncii, Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.Lucreaza in domeniul resurselor umane inca de la terminarea facultatiii, iar in cei 6 ani de experienta s-a specializat in recrutare si selectie, dezvoltarea, formarea si evaluarea angajatilor.A condus sute de proiecte de recrutare si crede ca oamenii reprezinta nu doar “resurse” importante pentru atingerea obiectivelor, configurarea structurilor sau manevrarea tehnologiilor si obtinerea eficientei.

Prin actiunile si interactiunile lor, ei initiaza, construiesc, transforma, structuri, procese, practici sau medii organizationale. Prin urmare oamenii, nu sunt doar angajati sau “resurse umane” care alaturi de alte resurse contribuie la bunul mers al organizatiei. Ei sunt organizatia insasi.

 
Gabriel Chicioreanu, 4 Career

Are o experienta de peste 10 ani in formarea si dezvoltarea echipelor de consultanta si vanzari. Este Trainer, Supervizor si Consultant in Cariera certificat GCDF – Global Career Development Facilitator de catre CCE Europe (www.cce-global.org) si HOGAN Assessment (HPI, HDS si MVPI) prin HART Consulting. Pentru el, lucrul cu oamenii reprezinta o provocare si considera ca responsabilitatea cu care dezvolti o relatie te obliga sa ai taria si determinarea de a fi alaturi de ei in drumul ce il au de parcurs in dezvoltarea carierei lor.

 


Luminita Keles – Managing Partner KLS

Luminita a depasit  de mult timp cele 10.000 ore , considerate necesare pentru a deveni expert intr-un domeniu. Lucreaza de peste 17 ani in departamente de Resurse Umane, cu oameni si pentru oameni. A evaluat, selectat si angajat mii de oameni in companii multinationale si locale, in multiple domeniile de activitate (HR, IT, Marketing, etc) . Luminita  cunoaste si intelege foarte bine piata romaneasca , inclusiv din perspectiva resurselor umane si este specializata in consiliere in cariera,  evaluare, selectie si recrutare de personal, Personal Branding, coaching si team coaching – fatete multiple si complexe prin care poate sustine o persoana sa se cunoasca si sa afle calea cea mai potrivita si modalitatile de a parcurge acea cale fructificandu-si potentialul.


Marinela Stanciu – Managing Partner Jobulm.eu

Marinela este specializata in servicii de recrutare si executive search cu o expertiza de peste 13 ani in domeniul resurselor umane. Venind din zona de management al resurselor umane in cadrul unor companii multinationale, poate vedea dincolo de aprecierea comuna a angajatorului catre zona de excelenta a fiecarui angajat.

Dupa o implicare laborioasa in activitatile corporatiste, Marinela s-a dedicat proiectelor de recrutare in zona de top management, middle management, joburi specializate etc., pe cont propriu prin firma pe care o reprezinta, Jobulm.eu.
 
Deoarece tot ceea ce facem trebuie sa ne reprezinte, exista un matching pentru fiecare dintre noi pe piata muncii, tot ceea ce facem este sa identificam acest potential si de o parte si de cealalta.
De aceea, este important omul din spatele CV-ului si pentru a face acest lucru posibil trebuie sa personalizam aplicatia conform profilului personal si profesional.

Vino la standul CV Experts la Angajatori de TOP Bucuresti, vineri si sambata, 14-15 Octombrie, pentru a a-ti mari sansele de angajare!

Te asteptam la Sala Palatului, pe 14 si 15 Octombrie 2016, la cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP!
 

LinkedIn