Noutati @ Angajatori de TOP

Fotografiaza-te cu masina partenerilor nostri Autonom Rent-a-Car si castiga o sedinta de consiliere in cariera!



Masina partenerilor nostri Autonom Rent-a-Car cu logo-ul Angajatori de TOP a ajuns in Bucuresti! Daca o intalnesti pana pe 21 octombrie, fotografiaza-o si posteaza imaginea pe pagina ta de Facebook. Nu uita sa adaugi hashtag-ul #AngajatoriDeTop! De ce? Pentru ca astfel intri in concurs pentru o sesiune de consiliere gratuita in cariera, la eveniment!

Vino pe 22 si 23 octombrie (Joi si Vineri) la Sala Palatului la cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP Bucuresti. In doar doua zile poti intalni peste 100 de companii cu planuri mari de recrutare si poti discuta cu reprezentantii lor direct la stand.

Surpriza acestei editii consta in sesiunile de mini-interviuri cu companiile preferate la care ai acces chiar in timpul evenimentului. Sedinta de consiliere in cariera se poate dovedi foarte utila in aceasta situatie: primesti sfaturi pe CV-ul tau de la experti in HR, intelegi mai bine contextul de pe piata fortei de munca si unde te pozitionezi si inveti sa iti pui in evidenta mai bine abilitatile si competentele pentru a obtine job-ul dorit!
 

 

LinkedIn