Noutati @ Angajatori de TOP

Federal-Mogul Motorparts vine la Angajatori de TOP Bucuresti pentru a interactiona cu candidatii care vor sa isi construiasca o cariera in domeniul Auto Moto


Federal-Mogul Motorparts
vine la Angajatori de TOP Bucuresti pentru a-si prezenta pozitiile disponibile si a interactiona cu candidatii care vor sa isi construiasca o cariera in domeniul Auto Moto.

Federal-Mogul Motorparts vinde si distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 de marci recunoscute la nivel mondial pe piata globala de aftermarket, in acelasi timp oferind producatorilor de echipamente originale produse de franare, directie-suspensie, stergatoare, si alte componente auto.

Marcile Federal-Mogul de pe piata aftermarket includ stergatoare ANCO®; bujiile, stergatoarele si filtrele Champion®; produsele de motor AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nural®, Payen® Sealed Power®; piesele de directie si suspensie MOOG® si produsele de franare Ferodo® , Wagner® si Abex®.

Federal-Mogul a fost infiintata in Detroit in 1899, cu sediul international in Southfield, Michigan. Compania are peste 45.000 de angajati in 34 de tari.

Federal-Mogul Motorparts in Romania

Federal-Mogul Motorparts este prezenta in Ploiesti printr-o fabrica de placute de frana si pana la finalul acestui an se va pune bazele unei noi fabrici in care se vor produce stergatoare pentru autovehicule, in acelasi oras. Unele dintre cele mai populare produse ale companiei pe piata romaneasca sunt placutele si sabotii de frana Ferodo, piesele de suspensie si directie Moog, piesele de motor Goetze.

De asemenea, in Bucuresti, Federal-Mogul Motorparts detine un centru de servicii in care sunt prezente functiuni precum: financiar, vanzari, marketing, inginerie, management de proiect si resurse umane.

Cariera ta in Federal Mogul Motorparts

In 2014 Federal-Mogul a preluat de la Honeywell 2 entitati legale cu aproximativ 320 de angajati. La nici 3 luni de la preluare se vorbea de planuri de extindere in Romania. Acum, la 1 an de la preluare, suntem 400 de angajati Federal-Mogul in Romania. Planul nu se opreste aici si pana la finalul anului se vor mai alatura echipelor noastre in jur de 200 de angajati. Zonele in care Federal-Mogul a mizat pe crestere in Romania sunt cele aferente productiei de componente auto, decizand sa deschida o noua fabrica de Stergatoare in Ploiesti, dar si zona de servicii suport, precum servicii financiare, servicii IT sau servicii de planificare si Order management, marea majoritate concentrate in zona Bucuresti.

In ceea ce priveste zona de perspective profesionale pot afirma ca, industria auto este una foarte dezvoltata pe piata din Romania, insa de foarte multe ori axata doar pe locuri de munca direct productive (fabrici) care necesita multa forta de munca la un cost rezonabil. Federal-Mogul vine pe piata din Romania si cu functii regionale si globale, incercand sa creeze in Bucuresti un Hub pentru toate bussinesurile din EMEA. Acest lucru face Federal-Mogul sa fie o companie foarte interesanta pentru cei care aspira la functii inalte in conducerea unei companii americane, precum cele de Directori Executiv sau chiar VP. Ideile creative, responsabilitatea, antreprenoriatul, asumarea riscului si luarea rapida de decizii de calitate sunt atribute extrem de apreciate in Federal-Mogul, care pot aduce o crestere rapida in cariera. 
Simona Scutaru, HR Service Center Site leader & HR Country Manager.

Pentru mai multe informatii despre companie, consultati site-ul Federal Mogul Motorparts.
 

LinkedIn