Noutati @ Angajatori de TOP

Experienta Kaufland la Angajatori de TOP



Toamna aceasta, Kaufland Romania participa la ambele editii ale celui mai mare targ de cariera – atat in Timisoara (pe 16 si 17 octombrie), cat si in Bucuresti (pe 22 si 23 octombrie). Ei cauta tinere talente care sa se alature echipei si sa isi dezvolte o cariera de succes in domenii ca Vanzari, Logistica si departamentele din Sediul Central. Vino sa cunosti echipa Kaufland si sa discuti cu ei direct la stand!


Ce inseamna Kaufland in cifre?

Dupa 10 ani de activitate in Romania, cu peste 100 de magazine la dispozitia clientilor nostri, 2 depozite logistice si peste 15.000 de angajati multumiti, in anul 2015, Kaufland Romania ocupa pozitia 27 in TOP 100 Cei mai Buni Angajatori din Romania. Aceasta certificare a fost oferita in urma studiului „European Graduate Barometer”, dezvoltat de institutul Trendence, si evidentiaza perceptia pe care candidatii o au fata de companie.

Institutul Trendence organizeaza anual studiul „European Graduate Barometer”, care analizeaza principalele tendinte la nivel national si international privind segmentul de proaspat absolventi, studenti si tineri profesionisti din cele mai importante centre universitare.

Ce inseamna experienta Kaufland la targul de cariera Angajatori de TOP?

Targurile de cariera sunt o oportunitate de angajare pentru toti candidatii care isi cauta un loc de munca in cadrul companiilor participante. Pentru noi, acestea reprezinta posibilitatea de a  interactiona activ cu potentialii candidati care vor sa ne cunoasca si sa afle mai multe despre oferta noastra variata de joburi.

Suntem mai mult decat un retailer international de succes: suntem angajatorul care formeaza din multi colegi o echipa, angajatorul care transforma joburile in locuri de munca sigure si garanteaza astfel satisfactie deplina.

Ne face placere sa stam de vorba cu tineri entuziasti si pasionati de dezvoltarea personala si profesionala, pentru a le oferi  un mediu de afaceri profesionist in care sa invete de la colegii nostri aspectele practice  dintr-o companie multinationala, din industria de retail. La standul nostru veti gasi atat echipa de resurse umane care va poate sta la dispozitie privind orice intrebare din zona de cariera, cat si o parte din echipa de manageri ce vor sustine interviuri.

Ce spun noii colegi despre echipa noastra?

Editia Angajatori de TOP din primavara acestui an a adus in echipa Kaufland Romania 3 colegi noi, care in acest moment sunt in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei. Ei ne povestesc mai jos ce i-a determinat sa ne aleaga ca Top Angajator:

Am vizitat targul Angajatori de TOP din martie 2015, avand Kaufland ca punct principal de interes. Mi-am depus CV-ul si am fost incantata sa descopar ca la stand era o persoana pregatita sa sustina interviuri in limba germana. Prima etapa a procesului de selectie s-a desfasurat repede, iar dupa alte 2 interviuri la sediul companiei, unde am avut ocazia sa interactionezi cu viitori colegi, m-am alaturat echipei pe jobul dorit, sustine Iulia Popescu, Asistent Manager.

Am fost angajata in Kaufland dupa experienta targului de joburi din Bucuresti. Echipa prezenta la eveniment a reusit sa creeze o atmosfera prietenoasa si deschisa fata de candidati, in ciuda aglomeratiei si a zgomotului intampinat la locatie. Intregul proces de recrutare s-a desfasurat in conditii optime si cu o atitudine profesionista din partea echipei de recrutare. M-am bucurat nespus de mult cand am aflat ca ma voi alatura echipei, participand in programul de Trainee. Dupa primele trei luni de activitate pot sa va impartasesc sentimentul de invatare continua de la colegii mei, dar si atmosfera prietenoasa in care se lucreaza in organizatie. Aceste lucruri ma determina sa vin cu entuziasm in fiecare zi la birou, pentru a invata lucruri noi!, sustine Salome Japiashvili, Trainee in Departamentul Financiar Administrativ .

Care este angajamentul nostru fata de colegii nostri?

Ceea ce ne deosebeste fata de alte companii este promisiunea pe care ne-am asumat-o ca angajator: oferim angajatilor siguranta si bucuria de a lucra impreuna, precum si satisfactia personala ce rezulta de aici. Acest angajament ne influenteaza actiunile zilnice si este promisiunea noastra fata de toti cei care fac parte din echipa.

Ce planuri avem pentru aceasta toamna?

Kaufland Romania continua expansiunea si in aceasta toamna si ne propunem sa atragem tinere talente prin cele peste 50 de oportunitati de dezvoltare deschise in peste 100 de magazine, doua centre logistice, dar si in  departamentele sediului nostru central din Romania.

Incurajam si sustinem oportunitati care contribuie la o cariera de succes dedicata tinerei generatii, iar in aceasta directie echipa noastra asteapta cu interes evenimentele din Bucuresti si Timisoara.

Indiferent in ce etapa a carierei va aflati – elev, student, absolvent, cu sau fara experienta: la noi fiecare candidat are sansa sa-si dezvolte o cariera de succes. Prin cele trei domenii principale de activitate – Vanzari, Logistica si departamentele din Sediul Central reusim sa oferim joburi diverse si numeroase sarcini atractive.  
       
Va asteptam pe site-ul nostru de cariera!
 

Echipa Kaufland


LinkedIn