Programe inedite derulate de companiile participante la Angajatori de TOP 2015 pentru angajati

Oportunitatile de cariera inedite, care iti permit sa te dezvolti si sa cresti alaturi de compania pentru care lucrezi, nu vin doar cu pachetul salarial, ci si cu extrabeneficii gandite sa te ajute sa te integrezi mai bine in echipa, sa iti dezvolti anumite abilitati si, de ce nu, sa vii la birou cu zambetul pe buze in fiecare zi!

Pentru ca stiu cat de important este sa iubesti ceea ce faci, companiile participante toamna aceasta la Angajatori de TOP dezvolta astfel de programe pentru angajatii lor! Vino sa le cunosti pe:

 
CHEP Romania este un lider global in domeniul sau de activitate, cu peste 7.500 de angajati la nivel international si clienti precum Procter & Gamble, Sysco, Kellogg's, Kraft, Nestlé, Ford and GM.
 
Daca vrei sa cunosti echipa CHEP Romania si vrei sa inveti cum sa iti atingi intotdeauna telurile, te invitam sa te inregistrezi gratuit la SkillShop-ul Inspiring careers - how to set your development goals and achieve them, ce va avea loc in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti, pe 23 octombrie 2015.

Inscrie-te la SkillShop-ul Inspiring careers – how to set your development goals and achieve them »Societe Generale European Business Services (SG EBS) pune pe primul loc dezvoltarea angajatilor sai si lucreaza la implementarea unor proiecte care sa intareasca echipa si sa ajute indivizii care o alcatuiesc sa isi atinga idealurile. Pentru candidatii participanti la Angajatori de TOP Bucuresti, compania organizeaza un SkillShop in scopul de a-i ajuta sa treaca cu succes peste interviul de angajare.

Inscrie-te la SkillShop-ul Model de interviu comportamental pentru angajare in SG EBS »

In acest an am lansat un proiect foarte important pentru compania noastra, Employee Value Proposition, care are ca pilon de baza Oamenii. Astfel ne asiguram ca ne concentram permanent pe aceasta zona de la crearea unui brand puternic, la dezvoltarea si loializarea colegilor nostri. Dezvoltarea face parte din promisiunea pe care SG EBS a facut-o angajatilor sai, este preocuparea de baza a managementului companiei si una dintre investitiile importante pentru viitor. - Alexandra Olteanu, COO - Director Executiv SG EBSMisys Banking Systems considera ca trainingul este cea mai importanta parte din dezvoltarea unui angajat si lucreaza constant pentru a oferi echipei instrumentele necesare unei dezvoltari armonioase din punct de vedere profesional. La Angajatori de TOP Bucuresti aduce numeroase pozitii pentru candidatii pasionati de IT&C Software, pe care ii asteapta la stand in ambele zile.

Vino sa cunosti echipa Misys Banking Systems >>
 
Unul din programele specifice Misys este cel de Bootcamp, un program de traning intensiv in perioada de inductie. Sesiunile familiarizeaza noii angajati cu produsele companiei, modul de lucru si cultura organizationala. Periodic sunt organizate competitii tehnice si de business. Pentru ca ne simtim bine impreuna anual organizam un team-building cu toti angajatii companiei, iar lunar ultima vineri din luna avem activitati de recreere pe tematici diferite. - Roxana Giubernea, Romania Recruitment Team Leader, Misys Financial SoftwareSi Stefanini Romania pune accent pe pregatirea candidatilor si oferirea de programe de training adaptate nevoilor profesionale ale fiecarui angajat. De aceea, ei dezvolta in mod constant programe de apprenticeship, cu scopul incurajarii schimbului de informatii si cunostinte intre membri echipei lor si consolidarii acestei echipe. Ei participa la Angajatori de TOP nu doar cu oportunitati de cariera inedite, ci si cu un TechLab sustinut de Denis Radoiu - Project Team Lead in cadrul Stefanini Romania, care iti va oferi informatii despre estimarea rezultatelor in activitatile de la locul de munca si impactul pe care il in atingerea obiectivelor stabilite!

Rezerva-ti loc la TechLab-ul Stefanini: Estimating Workloads »
Activitatile si rezultatele Libra Internet Bank demonstreaza ca angajatii au un rol important si o contributie semnificativa in atingerea obiectivelor bancii. Astfel, performanta bancii se bazeaza pe competenta si profesionalismul angajatilor, dar si pe cultivarea spiritului de echipa. De-a lungul anilor, Libra Internet Bank a dezvoltat o serie de programe pentru angajati, menite sa acopere mai multe arii de dezvoltare: sportiva, culturala si de formare pentru tinerii angajati.
Printre acestea se numara programele: Libra Energize, Libra Cultural si Academia de Training.

La Angajatori de TOP Bucuresti compania participa cu cu SkillShop interactiv care iti va oferi insight-uri despre modul de lucru Libra Internet Bank si despre oportunitatile de cariera disponibile.

Afla mai multe si rezerva-ti loc la SkillShop-ul Incepe-ti cariera in Banking la Libra Internet Bank »Compania Computer Generated Solutions intelege ca pentru angajati momentele de relaxare ii determina sa fie mai productivi si mai uniti, de aceea organizeaza saptamana zile in care membri echipei pot pune accent pe lucrurile care ii reprezinta cel mai bine. Pe langa numeroasele oportunitati de cariera, CGS Romania vin la Angajatori de TOP Bucuresti cu un SkillShop care isi propune sa ofere insight-uri despre modul de lucru al companiei si sfaturi utile pentru abordarea clientilor.

Inscrie-te la SkillShop-ul CGS: How to approach different types of clients »

Avem un program care se numeste Vinerea altfel. Programul presupune ca in fiecare vineri sa avem o zi altfel in care fie sa venim in panalani scurti la birou, fie sa purtam cat mai multe insigne sau bratai.  :) Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru - Iuliana Stan, Manager Recrutare, CGS RomaniaXerox cauta candidati pasionati de domeniul IT&C Software, pregatiti sa dea startul unei cariere alaturi de o echipa de peste 140.000 de profesionisti la nivel international. Vino sa ii intalnesti la Angajatori de TOP Bucuresti si sa afli ce programe ofera angajatilor, de ce oportunitati de dezvoltare profesionala poti beneficia si cum te poti integra mai usor in companie!

Vino sa intalnesti Echipa Xerox la Angajatori de Top »Echipa SIEN organizeaza activitati fun pentru angajati, iesiti in aer liber, petreceri tematice si teambuilding-uri cool. Ei stiu ca o echipa unita face o treaba excelenta, asa ca sunt o echipa chiar si in timpul liber. Ei asteapta candidati pasionati de IT la standul lor de la Angajatori de TOP Bucuresti, care sa se alature echipei - atat in derularea unor proiecte inedite, cat si la distractie!

Vino sa cunosti echipa SIEN la Angajatori de TOP >>

 
Federal Mogul Motorparts are o echipa pasionata de domeniul Ingineriei, dar si de distractie - creativa si unita! Vor sa transmita acest spirit mai departe candidatilor care li se vor alatura in urma targului de cariera Angajatori de TOP Bucuresti. Vino sa ii cunosti la stand si sa descoperi oportunitatile de cariera oferite!

Vino sa cunosti echipa Federal Mogul Motorparts >>


Wipro Business Process Services cauta candidati dornici sa lucreze in domeniul Servicii&BPO, care sa se alature unei echipe dinamice de profesionisti. Angajatii Wipro beneficiaza de activitati inedite, de petreceri tematice si de sesiuni de training. Alatura-te si tu echipei Wipro!

Vino sa cunosti echipa Wipro la Angajatori de TOP »


Urgent Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat intern de pe piata din Romania, dezvoltata in 2014, prin fuziunea a doua dintre cele mai importante companii de curierat din Romania: Urgent Curier și Cargus International. Compania investeste constant in modernizarea flotei si a echipamentelor, precum si in pregatirea profesionala a oamenilor sai. Pe langa asta, angajatii participa constant la activitati inedite de teambuilding.

Vino sa cunosti echipa Urgent Cargus la Angajatori de TOP »Echipa Competence Call Center este una creativa, experta in decorarea birourilor cu fiecare ocazie. Ei vin la Angajatori de TOP pentru a-si gasi noi colegi - cu abilitati excelente de comunicare, cu experienta in domeniul Servicii&BPO si cunostinte avansate de limbi straine. Daca vrei sa faci parte din echipa CCC, vino sa ii intalnesti direct la stand, pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului!

Intalneste echipa Competence Call Center toamna aceasta »


Citeste si:

Productivitate si relaxare in acelasi spatiu - Sedii Cool la Angajatori de TOP 2015

Ce beneficii neobisnuite ofera companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti angajatilor?