Noutati @ Angajatori de TOP

Coca-Cola HBC a lansat doua programe pentru generatia Y: Management Trainee si un program de internship

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este lider pe piata bauturilor non-alcoolice din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele Coca-Cola.

Intalneste reprezentantii companiei la Angajatori de TOP Bucuresti pe 27-28 martie, inscrie-te la Coca-Cola HBC Storytelling – What inspires me to be a better leader? si afla totul despre programul de Management Trainee direct de la Jaak Mikkel,  Director General al Coca-Cola HBC Romania.

Cum ati descrie COCA-COLA HBC ROMANIA in cifre?

Coca-Cola HBC Romania este una dintre cele  28 de companii membre ale Grupului Coca-Cola HBC.  
Coca-Cola HBC Romania si-a inceput operatiunile in anul 1991. In prezent avem aproximativ 1.500 de angajati.

Ne propunem sa fim furnizorul preferat al clientilor nostri si coordonam initiative comerciale pentru a sprijini cei peste 70.000 clienti care vand produsele noastre.

Prezenta  Coca-Cola HBC pe piata din Romania se traduce prin produse si servicii de cea mai buna calitate oferite consumatorilor si partenerilor nostri.
 
Pe scurt, Coca-Cola HBC Romania inseamna:
  • 24 ani pe piata din Romania;
  • 1.500 de angajati;
  • Peste 70.000 de clienti in Romania;
  • 3 Fabrici in Ploiesti, Timisoara si Poiana Negrii;
  • Cea mai moderna tehnologie de imbuteliere a bauturilor racoritoare.


Asadar, un job la Coca-Cola HBC Romania este o ocazie sa faci parte dintr-o companie multinationala. Viziteaza-ne la Angajatori de TOP pe 27-28 martie, pe Hipo.ro, pe site-ul cchbcjobs.ro sau pe pagina oficiala de Facebook.

Care sunt ariile in care activeaza COCA-COLA HBC in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

Compania Coca-Cola HBC Romania este lider pe piata bauturilor non-alcoolice din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele din gama Coca-Cola.
 
Cele mai frecvente pozitii care apar in recrutare sunt in domeniul vanzarilor si productiei.
 
Pozitiile entry-level le regasim in cadrul programelor adresate studentilor: Management Trainee si Internship in aproape toate departamentele noastre: Vanzari, Marketing, Financiar, Planificare, Productie, Asigurarea Calitatii, Mentenanta.

Cum sunt oamenii  care stau in spatele unor branduri atat de puternice si ce defineste cultura si atmosfera din cadrul Coca-Cola HBC?

Ne-am angajat sa respectam sase valori cheie, precum si comportamentele care le sustin si care definesc modul in care lucram zi de zi. Totul porneste de la valorile noastre; ele sunt ADN-ul companiei si sunt esentiale pentru succesul nostru viitor: autenticitate, excelenta, invatare continua, grija pentru oamenii nostri, performam impreuna, succesul impartasit cu clientii.
 
Angajatii nostri sunt oameni pasionati de ceea ce fac, pentru ca numai prin pasiune putem duce mai departe un brand atat de puternic.

Ce planuri de recrutare are COCA-COLA HBC ROMANIA in aceasta primavara pentru profesionisti si juniori?

Avand in vedere activitatea dinamica a departamentelor si dezvoltarea pietei, posturi apar pe tot parcursului anului. Deoarece ne dorim sa asiguram buna functionare a businessului comunicam toate aceste posturi pe site-ul nostru, unde fiecare candidat interesat poate vedea o scurta descriere a fiecarui job in parte, avand posibilitatea de a-si crea un profil si de a aplica la un post ce corespunde cu pregatirea acestuia. Recomandam tuturor celor care sunt interesati sa vizite periodic site-ul pentru a afla noile oportunitati in cadrul companiei noastre.
 
Cautarea de noi talente nu inceteaza niciodata, iar absolventii reprezinta o categorie de public foarte importanta in politica noastra de recrutare. Astfel, am creat un program adresat exclusiv tinerilor absolventi, la sfarsitul caruia candidatii selectati ocupa posturi in cadrul companiei noastre - Destination: Management, programul de Management Trainee Coca-Cola HBC Romania.
 
Destination: Management este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare.


 
Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care dobandeste abilitatile necesare gestionarii unui post de management. 

Anul acesta, Coca-Cola HBC ofera 7 posturi de Management Trainee, in 4 departamente ale companiei din 4 orase in care compania detine operatiuni: Comercial (trei posturi – Bucuresti, Iasi), Productie (2 posturi - Ploiesti), Planning (1 post – Bucuresti) si Financiar (1 post - Bucuresti).

Odata admisi in programul de Management Trainee, candidatii vor trece prin cele trei etape ale pregatirii lor pentru viitoarea pozitie: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).
 
In plus, pentru a raspunde nevoilor studentilor, anul acesta vom lansa si un program de Internship adresat atat studentilor in anul 2 de studiu, cat si studentilor in an terminal sau masteranzilor. Viitorii interni vor avea ocazia de a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul facultatii prin proiecte specifice domeniului in care aplica. Internshipul are o durata de 3 luni, iar anul acesta oferim posturi de interni in Marketing, Vanzari, Financiar, Audit, Procurement, Mentenanta, Productie, Asigurarea Calitatii, Planning, Logistica in 4 locatii: Ploiesti, Timisoara, Poiana Negrii, Bucuresti.
 
Viziteaza-ne la Angajatori de TOP pe 27-28 martie, pe Hipo.ro, pe site-ul Coca-Cola HBC Romania de cariera sau pe pagina oficiala de Facebook pentru a aplica la unul dintre cele doua programe.

In ce consta procesul de selectie la COCA-COLA HBC ROMANIA si cum s-ar putea pregati un candidat?

Joburile disponibile in cadrul companiei sunt postate pe site (portalul extern de cariera).
 
Primul pas consta in accesarea portalului extern de cariera si crearea unui profil personal, aplicand la pozitiile ce corespund cu studiile si/sau experienta candidatilor. Odata ce au aplicat, candidatii sunt contactati pentru etapele urmatoare, in masura in care corespund cu profilul job-ului disponibil.
 
Al doilea pas consta intr-un interviu telefonic prin care verificam criteriile de eligibilitate (educatie, experienta profesionala). De asemenea, candidatii au ocazia de a afla mai multe detalii despre pozitie si despre companie.
 
Ulterior are loc interviul de evaluare a competentelor soft, in care discutam despre cum si-au desfasurat candidatii activitatea pana in prezent, acesta fiind urmat de un interviu cu managerul postului pentru validarea competentelor tehnice necesare postului la care au aplicat. In plus, in functie de cerintele posturilor vacante, pot fi incluse in procesul de selectie testari ale cunostintelor tehnice si assessment center (centru de evaluare).

Care sunt cateva motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la Coca-Cola HBC Romania?

Indiferent daca ne raportam la un junior sau la un senior, viziunea noastra este aceeasi, si anume, ne dorim sa atragem cei mai buni oameni si ii sprijinim sa-si dezvolte la maxim abilitatile. Doar astfel putem consolida o organizatie care sa faca fata provocarilor viitoare.

Ne dorim sa le oferim angajatilor nostri oportunitati excelente de dezvoltare si un loc de munca sigur, corect si nediscriminatoriu. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi.

Cele doua programe adresate studentilor: management trainee si programul de internship sunt construite pentru a raspunde generatiei Y, oferind oportunitati de dezvoltare accelerata, proiecte de lucru, interactiuni cu managementul companiei, mentori si oportunitatea de a pune in practica idei noi.

In ce consta workshopul Coca-Cola HBC Romania din cadrul Angajatori de TOP?

Ti-am pregatit o intalnire care te va inspira cu siguranta What inspires me to be a better leader?. Vei avea ocazia sa il intalnesti pe Jaak Mikkel, General Manager - Coca-Cola HBC Romania.  Inscrie-te pana pe 20 Martie si rezerva-ti un loc!

Care sunt cele mai bune intrebari pe care un candidat le-ar putea adresa la standul Coca-Cola HBC Romania?

Ne dorim sa interactionam cu candidati dornici de a afla oportunitatile lor de cariera alaturi de compania noastra.
 
In acelasi timp, este foarte important pentru noi ca participantii sa interactioneze cu angajatii companiei prezenti in cadrul targului pentru a afla cat mai multe lucruri despre departamentele noastre, cultura organizationala.


Echipa Coca-Cola HBC Romania
 

LinkedIn