EDUROM

Orase: BUCURESTI, Iasi,
Industrie: Agentii recrutare, ,

Site www.edurom.ro


 

Fondată în 2002, EDUROM oferă pe piața din România servicii specializate în domeniul Resurselor Umane. Performanță, know-how și personalizare - sunt elementele care caracterizează modul în care EDUROM înțelege să acționeze în cadrul proiectelor dezvoltate. La baza acestor proiecte se află licențele internaționale achiziționate de catre EDUROM.

Consultanții EDUROM sunt acreditaţi în sistemul internaţional BELBIN Team Roles, prin BELBIN Associates – London UK. Metoda este utilizată de mii de companii și organizații la nivel mondial; în România, datorită nivelului ridicat de utilizare și promovare a metodei de către EDUROM, compania noastră este unic centru de acreditare în metoda BELBIN și deține traducerea în limba română a licenței. 

Aceștia sunt licențiați, de asemenea, și în Modelul de Leadership Situațional, un instrument puternic, dar flexibil in același timp, care permite liderilor să analizeze variabilele oricărei situații și să-și adapteze stilul de management in funcție de nevoile comportamentale ale individului sau grupului pe care încearcă să îl influențeze.

 

Trainerii EDUROM deţin Certificatul Coaching Fundamentals (Silence and Listening Skills, The Art of Asking Questions, The “Contract” in Coaching, “Sistems Approach” in Coaching), oferit de Coaching Institute.

 

EDUROM – în cifre 

  • 11 ani de experiență
  • 3 arii de activitate – trainingrecrutare șconsultanță
  • 60 de clienți - companii naționale și multinaționale

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca EDUROM

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi EDUROM

Companie Oras(e) Data