Crosswork

Orase: BUCURESTI Iasi
Industrie: Agentii recrutare

Site http://crosswork.ro


Suntem o companie de servicii de recrutare si munca temporara infiintata in 2006. Fondatorii, specialisti si consultanti pe piata mai ampla a serviciilor de resurse umane, am infiintat acest business din dorinta si pasiunea de a raspunde nevoilor partenerilor de business intr-un mod cat mai complet si la o calitate cat mai inalta.

Echipa: suntem specialisti cu experienta in recrutare, payroll si in administrare de personal, ce putem acoperi proiecte locale dar si nationale prin birourile din Bucuresti si Iasi. Relatiile noastre de colaborare sunt de lunga durata, avand parteneri de business cu care lucram de la infiintare.

Viziunea: tintim sa ajungem in elita companiilor de profil printr-o crestere sanatoasa ancorata in valorile noastre: harnicie, invatare continua, flexibilitate, perseverenta si onestitate. Investim in oameni si know-how pentru a livra excelenta in fiecare proiect.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Crosswork

Companie Oras(e) Data
Sales Network Support with German/French

full-time0 - 1 an experienta

In prezent recrutam o persoana pentru rolul de Sales Network Support, cu cunostinte de limba germana/franceza si engleza, in cadrul unei multinationale ce detine prestigiul de a fi cel mai mare producator de otel din lume.

Crosswork Iasi
22.08.2019
Helpdesk Agent with Spanish

full-timeStudent/Absolvent

Suntem în căutare de candidați pentru poziția de Helpdesk Agent cu limba Spaniolă și/sau Engleză, cu sau fără experiență, pentru clientul nostru, o companie din Iași! Programul este în ture flexibile (L-V: 16:00-24:00/23:00-07:00 și S-D: 19:00-03:00). Transport asigurat pentru...

Crosswork Iasi
19.08.2019
Suport Operațiuni cu Franceză sau Italiană

full-time0 - 1 an experienta

Suntem în căutare de candidați pentru poziția de Suport Operațiuni cu limba Franceză sau Italiană, cu sau fără experiență, pentru clientul nostru, o multinațională din Iași!

Crosswork Iasi
19.08.2019

Joburi Crosswork

Companie Oras(e) Data