Crosswork

Orase: BUCURESTI Iasi
Industrie: Agentii recrutare

Site http://crosswork.ro
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/crossworkromania


Suntem o companie de servicii de recrutare si munca temporara infiintata in 2006. Fondatorii, specialisti si consultanti pe piata mai ampla a serviciilor de resurse umane, am infiintat acest business din dorinta si pasiunea de a raspunde nevoilor partenerilor de business intr-un mod cat mai complet si la o calitate cat mai inalta.

Echipa: suntem specialisti cu experienta in recrutare, payroll si in administrare de personal, ce putem acoperi proiecte locale dar si nationale prin birourile din Bucuresti si Iasi. Relatiile noastre de colaborare sunt de lunga durata, avand parteneri de business cu care lucram de la infiintare.

Viziunea: tintim sa ajungem in elita companiilor de profil printr-o crestere sanatoasa ancorata in valorile noastre: harnicie, invatare continua, flexibilitate, perseverenta si onestitate. Investim in oameni si know-how pentru a livra excelenta in fiecare proiect.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Crosswork

Companie Oras(e) Data
Office Assistant

full-time0 - 1 an experienta

- Mentinerea relatiei cu clientii si cu furnizorii firmei in vederea pastrarii unei evidente a facturilor si a contractelor. - Incarcarea facturilor emise in aplicatiile de facturare ale...

Crosswork BUCURESTI
13.07.2020
Specialist Servicii Imigrare / Vize

full-time1 - 5 ani experienta

- Mentinerea activa a portofoliului de clienti si comunicarea cu acestia prin livrarea de servicii de imigrare de inalta calitate - Consultanta si pregatirea de dosare pentru inregistrarea...

Crosswork BUCURESTI
13.07.2020

Joburi Crosswork

Companie Oras(e) Data